Sinoc kasno smo se vratili Vanja Paris i ja iz Ralja, gdje je Pedja zivio. Dosli smo u utorak, dan nakon sto je poginio, kako bi proveli dan-dva s njegovom familijom i prijateljiima i bili na sprovodu koji je bio jucer. Pedja i ja smo se znali godinama. Bio je nevjerovatan zaljubljenik u zmije. Imao je strahovito puno volje, zelje, strpljenja djeliti svoje znanje i providiti sate na forumu poput ovog, ali to svi dobro znate. Ali prije svega bio je veliki covjek i veliki prijatelj, koji je cjenio prijateljstvo vise od svega. Kada mu upoznate cijelu familiju i prijatelje, ja sam neke znao od prije neke sam upoznao sada kada sam bio kod njega, onda jos vise shvatite kolika LJUDINA je bio. Takvi ljudi se ne radjaju svaki dan...
Vanja i ja smo prenjeli sucut ljudi s ovog foruma, pricali smo njegovim roditeljima i sestri koliko je prijatelja imao u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Makedoniji... koliko ljudi ga je volilo i cijenilo njegov trud i znanje koje mu nikada nije bilo tesko djeliti s drugima.
Kako sada stvari stoji njegove zmije ce zavrsiti u Beogradskom Zoo.