cujem da su ljudi imali problema sa prefarbanima, brzo stiropor izbije na povrsinu
istina je da je bilo problema prosle godine, i mogu Vam reci da se dosta toga izdesavalo...
Naime, proizvodjac ili dobavljac boje koji me je snabdevao je stvarno bio korektan jedan duzi vremenski period, medjutim kako to obicno biva u poslu, covek postave neskroman pa pokusa da "zakine" na nekim materijalima, i da bi ustedeo koji euro ostane bez mnogo vise eura, i bez dugogodisnje saradnje...
Nazalost nekolicina ljudi je upala u tu "seriju" lose obojenih pozadina, ali sam ja svakoga ko mi se javio ispostovao, nekima uradio, a neki cekam da mi se javi za pozadinu.
Naravno od onda se vise ne koristi ta boja, koristim iskljucivo boju hermeticki zatvorenu uz sertifikat sa pecatom, i uz svaku pozadinu dajem desetogodisnju garanciju na sve!
Tako da se ovim putem JAVNO izvinjavam nekolicini ljudi koji su imali loseg iskustva sa pozadinama. Tako je to u poslu.. Pa i Mercedess od 100 automobila dobije bar 5 nazad na reklamaciju

, a sobzirom na reci hvale za izgled mojih pozadina, slobodan sam uporediti ih sa Mercedessom

(inace ne vozim Mercedess-a) :)Sada znam da je postignut maksimalan kvalitet u postupku izrade, bojenja, same boje i postavljanja, i zbog toga dajem 10 god garancije! Sada imam novi katalog, pa ako dobijem odobrenje urednika foruma, mogu ga postaviti da vidite kako sada izgledaju van, i u akvarijumima.
Pozdrav i HVALA NA RAZUMEVANJU!