Kolovoz 03, 2025, 12:24:35 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Moja nova igračka  (Posjeta: 9576 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mastino

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
Moja nova igračka
« Odgovori #25 u: Veljača 23, 2008, 23:32:00 poslijepodne »
cuj uvijek je bolje vise nego manje, ali minimum je bar 15 dana...

ja sam svoje malawce uvijek ubacivao nakon 15-20 dana ali koristio sam nitrivec po uputama... izuzetak mi ja sad ovaj novi AQ u kojeg sam danas (nakon 7 dana od starta) ubacio prve malawce ali prije startanja sam ga napunio sa vise od 100L vode iz drugog zacikliranog AQ sa dodatkom FFM-a (ovaj put nisma koristio nitrivec)...

Offline fkovac77

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
    • <a href="http://www.akvadekor.com/akvaristika.php?cat=4">Akvadekor akvaristika, postavljanje 3d pozadina</a
Odg: Moja nova igračka
« Odgovori #26 u: Lipanj 20, 2008, 16:45:24 poslijepodne »
Pozdrav ljudi! Odavno nisam ni sedeo za racunarom, a kamoli citao postove po forumima, pa evo i mene da popricamo po koju ;)
Ne znam odakle da krenem, pa za pocetak bih citirao par clanova sa foruma, i odgovorio...

Offline fkovac77

• Punopravni član
    • <a href="http://www.akvadekor.com/akvaristika.php?cat=4">Akvadekor akvaristika, postavljanje 3d pozadina</a
« Odgovori #27 u: Lipanj 20, 2008, 17:22:00 poslijepodne »
cujem da su ljudi imali problema sa prefarbanima, brzo stiropor izbije na povrsinu

istina je da je bilo problema prosle godine, i mogu Vam reci da se dosta toga izdesavalo...
Naime, proizvodjac ili dobavljac boje koji me je snabdevao je stvarno bio korektan jedan duzi vremenski period, medjutim kako to obicno biva u poslu, covek postave neskroman pa pokusa da "zakine" na nekim materijalima, i da bi ustedeo koji euro ostane bez mnogo vise eura, i bez dugogodisnje saradnje...
Nazalost nekolicina ljudi je upala u tu "seriju" lose obojenih pozadina, ali sam ja svakoga ko mi se javio ispostovao, nekima uradio, a neki cekam da mi se javi za pozadinu.
Naravno od onda se vise ne koristi ta boja, koristim iskljucivo boju hermeticki zatvorenu uz sertifikat sa pecatom, i uz svaku pozadinu dajem desetogodisnju garanciju na sve!
Tako da se ovim putem JAVNO izvinjavam nekolicini ljudi koji su imali loseg iskustva sa pozadinama. Tako je to u poslu.. Pa i Mercedess od 100 automobila dobije bar 5 nazad na reklamaciju ;), a sobzirom na reci hvale za izgled mojih pozadina, slobodan sam uporediti ih sa Mercedessom ;D (inace ne vozim Mercedess-a)    :)Sada znam da je postignut maksimalan kvalitet u postupku izrade, bojenja, same boje i postavljanja, i zbog toga dajem 10 god garancije! Sada imam novi katalog, pa ako dobijem odobrenje urednika foruma, mogu ga postaviti da vidite kako sada izgledaju van, i u akvarijumima.
Pozdrav i HVALA NA RAZUMEVANJU!

Offline TILjO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • FaceBook profile
« Odgovori #28 u: Lipanj 20, 2008, 18:49:30 poslijepodne »

Lega, akvarij prefenomenalno izgleda! Super je sve ukomponirano i pohvala za pozadinu!  :klap: :up:
Mama Africa

Offline ifrancuz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Predsjednička fotografija
« Odgovori #29 u: Lipanj 27, 2008, 15:25:41 poslijepodne »
....a tko je g. Florijan?  on je forumaš?
Zagreb

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #30 u: Lipanj 28, 2008, 10:56:25 prijepodne »
....a tko je g. Florijan?  on je forumaš?
evo javio se par postova iznad tvoga ;)
fkovac77

Offline F. Chief

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #31 u: Lipanj 30, 2008, 09:23:46 prijepodne »
Pozadina je zbilja  :faint:!
K'o da imaš kamenolom u akvariju.
Zabok

Offline fkovac77

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Srpanj 02, 2008, 20:51:47 poslijepodne »
Pozadina je zbilja  :faint:!
K'o da imaš kamenolom u akvariju.

trebao bi je uzivo videti, verodostojnost pravom kamenu je neuporedivo bolja uzivo nego na slikama.
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2008, 21:01:01 poslijepodne od fkovac77 »

Offline cigo

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
« Odgovori #33 u: Srpanj 03, 2008, 19:50:01 poslijepodne »
uh zbog ovakvih stvari bih prešao na ciklide... ili još bolje dodao još jedan akvarij od  barem 400L  :D

Offline napoleon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #34 u: Srpanj 03, 2008, 22:42:55 poslijepodne »
Ima li kakvih updateova?
Zagreb-Maksimir (ne, nisam u ZOO-u)
"How much of human life is lost in waiting."

Offline fkovac77

• Punopravni član
« Odgovori #35 u: Srpanj 04, 2008, 00:54:03 prijepodne »
...nekih novih slika...?

Offline Domba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #36 u: Srpanj 11, 2008, 18:29:19 poslijepodne »
Pozdrav

Ni mene nije bilo jako dugo vremena. Kriza s lovom tako da se većih promjena nije dešavalo, sve se svodilo na nutarnje dotjerivanje i raspoređivanje kamenja. Od bilja anubijasi nisu izdržali samo su odjednom propali, ostalo je nešto valisnerije koju ribe redovito brste tako da se ni nemože razrasti,a namjera mi je bila da cijeli taj lijevi dio bude u toj biljci.Uskoro ću staviti i nove slike.Da se vratim na temu pozadine.
Fenomenalno je odrađena što se tiće izgleda,kontura i boje.Čovjek je stvrno napravio onako kako sam htjeo,ali Florijanu moram dati veliku kritiku što se tiče čvrstoće i trajnosti,tu sam se razočarao. Sve to ipak nebi smjelo biti toliko osjetljivo i mekano. Površina pozadine morala bi biti tvrda kao kamen, morala bi biti kao "zapečena",a ne "sirovi" stiropor koji možete noktom zapeti i otkinuti. Mada je Florijan obećavao da će biti kao plastficirana i trajna to ipak nije ispunjeno, čak su i ribe na 2-3-mjesta otkinule komade površine 1cm2.Upravo ono što je Mastino spominjao.

OSIJEK-ČEPIN/MALAWI

Offline fkovac77

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Srpanj 12, 2008, 01:25:36 prijepodne »
Pozdrav

Ni mene nije bilo jako dugo vremena. Kriza s lovom tako da se većih promjena nije dešavalo, sve se svodilo na nutarnje dotjerivanje i raspoređivanje kamenja. Od bilja anubijasi nisu izdržali samo su odjednom propali, ostalo je nešto valisnerije koju ribe redovito brste tako da se ni nemože razrasti,a namjera mi je bila da cijeli taj lijevi dio bude u toj biljci.Uskoro ću staviti i nove slike.Da se vratim na temu pozadine.
Fenomenalno je odrađena što se tiće izgleda,kontura i boje.Čovjek je stvrno napravio onako kako sam htjeo,ali Florijanu moram dati veliku kritiku što se tiče čvrstoće i trajnosti,tu sam se razočarao. Sve to ipak nebi smjelo biti toliko osjetljivo i mekano. Površina pozadine morala bi biti tvrda kao kamen, morala bi biti kao "zapečena",a ne "sirovi" stiropor koji možete noktom zapeti i otkinuti. Mada je Florijan obećavao da će biti kao plastficirana i trajna to ipak nije ispunjeno, čak su i ribe na 2-3-mjesta otkinule komade površine 1cm2.Upravo ono što je Mastino spominjao.

nazalost si ocigledno "upao" u losu seriju, o cemu sam pisao na prethodnoj stranici, ali kao sto sam rekao iza svog rada stojim, pa ako se javi neki veci problem, nazovi me pa cu ti odraditi o mom trosku sa ovom novom bojom, naravno uz desetogodisnju garanciju.
Jos jednom se izvinjavam svima koji su imali taj problem, i molim da mi se jave kako bi se sve sredilo!
Hvala na razumevanju!!!
« Zadnja izmjena: Srpanj 13, 2008, 09:49:36 prijepodne od fkovac77 »

Offline boooo

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
  • OPOMENA
    • odgajivačnica akvarističkih ribica GUPI
« Odgovori #38 u: Srpanj 12, 2008, 17:36:44 poslijepodne »
zaista lijepo
kornjace i ribice su najlepsi deo moga zivota

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #39 u: Srpanj 13, 2008, 15:24:06 poslijepodne »
Ovo izgleda genijalno! Jel ima koja nova slika?
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Domba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #40 u: Srpanj 13, 2008, 19:09:32 poslijepodne »
Bit će i slika uskoro.
Nema zamjerki Florijan, za sada to nije toliko strašno da nemogu prebolit. Problem je čupati pozadinu sad van.Probat ću to zakrpati silikonom da se ne širi dalje i da se nevidi toliko.
OSIJEK-ČEPIN/MALAWI

Offline fkovac77

• Punopravni član
« Odgovori #41 u: Srpanj 13, 2008, 20:50:30 poslijepodne »
Pa ne bi trebalo, ali opet ponavljam da je to nazalost to o cemu sam govorio, tako da moj ti je predlog da stavis na tih par tackica po kap crnog silikona da se ne vidi.