Srpanj 23, 2025, 00:30:07 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Koja je ovo biljka i što joj je?  (Posjeta: 4049 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline For_life

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Koja je ovo biljka i što joj je?
« Odgovori #25 u: Kolovoz 15, 2004, 18:07:00 poslijepodne »
imam ju i ja i primjetila sam da brzo raste pa se mozda prilagodi.
a mozda ce zivjeti u akvariju na foru brze raste nego truli?
Grad od milijardu bendova-Grad na na Rječini

Offline reea

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
« Odgovori #26 u: Kolovoz 15, 2004, 18:19:00 poslijepodne »
for life, rast ce par mjeseci, a onda ce odjednom nestati! Ja sam ju u malom akvariju imala od pocetka proslog ljeta do pred nekih mjesec dana! Prvo su joj poceli trunut vrhovi, a onda je svaki dan imala po dva tri listica manje! Sad joj je ostao jos samo jedan. Negdje sam i temu otvorila s pitanjem da li ju je ikako moguce spasiti ( mozda da joj osiguram dobre terarijske uvjete), ali nisam dobila niti jedan konkretan odgovor.
Rijeka :-)

Offline Marko69

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Kolovoz 15, 2004, 19:45:00 poslijepodne »

Mislim da au je odstraniti. To ti je tako kad u Splitu imaš kupit biljke na samo jednom mjestu a prodavae ne zna njeno ime ni ništa o njoj. Samo vam jednostavno kažu do?i popodne, ja ti ne znam ništa. Taman su je bili dobili prije koji dan pa je bila potpuno zdrava. Grebeš ga.
Split/Hrvatska

Offline Maro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik
« Odgovori #28 u: Kolovoz 16, 2004, 10:56:00 prijepodne »
Da nisi bio u butizi od beštija?Tamo sam bio 3 puta i svaki put je bilo veše terarijskih nego akvarijskih biljaka na prodaju.Prodavaei su mi uredmo tvrdili da su to sve akvarijske biljke i da samo "tutnem" jednu tabletu pored biljke za prehranu i da nemam frke...
ma daj
Dubrovnik

Offline Marko69

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Kolovoz 16, 2004, 20:10:00 poslijepodne »
Ma normalno da sam bio u butizi. Samo tamo se mogu doga?at takva sran*a. Ljudi nemju pojma. Nije mi jasno kako neka intelientna osoba može imat shop bit ce 10g i ne naueit išta o ieemu. Mada oni misle da sve znaju tako da je njima dobro.
Split/Hrvatska

Offline Marko69

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Kolovoz 16, 2004, 20:13:00 poslijepodne »

sad sam se sjetio sranja koje su zadnje napravili. Prijatelju su prodali albino ancitruse za ciklid tank velieine 1,5cm iako im je napomenuo da idu u tank sa ciklidima. Nisu doeekali jutro
Split/Hrvatska

Offline vulture

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Kolovoz 16, 2004, 22:41:00 poslijepodne »

Citat: RobiR
A da nije Ophiphogon japonica ? Liei ali neznam kolika joj je velieina jer ovako izgleda jako velika a japonica je mala a inaee to je terarijska biljka.

Upravo kopam po ovim svojim karticama od biljaka koje sam kupio i na njoj uredno piše Aquarium linden, a s druge strane naravno SERA i ispod Fur Eine naturgerechte Wasserwelt, temp 15-25 C...

Ali da to naravno nije dotiena biljka, vea je to ono što reea kaže imao sam je i ja ali je pojedena (by pleho*2) još dok sam bio prefriški i nisam znao da plehiae treba hranit tabletama kako bi pustili biljke na miru, a oni panjevi iz shopa mi to nisu navrijeme objasnili