Bok ljudi!
Iz nekog razloga mi forum ne šalje obavijesti o novim odgovorima, pa sam mislio da je tema mrtva...

U neku ruku i bolje jer bih se možda uključio u "prepucavanje" koje je srećom riješeno. BTW, i meni su prodali foru kako je 100 litara akvarija SASVIM DOSTA za četiri crvene i to for life, a ja sam bio lijen dodatno se informirati i vjerovao sam prodavaču

Završilo je tako da su za par mjeseci narasle i prerasle taj jadan prostor, a jedna je platila glavom. Donirane su u zagrebački zoo

Poanta priče je da nam želje ponekad nadglasaju razum, pa si jako želimo vjerovati da bude sve to super funkcioniralo, a zaboravimo zbrojiti dva i dva. Jer, možda je ribama prostor dovoljan u trenutku, ali taj kratko traje... Zato je bolje informirati se, a danas je to bar lako. Moraš biti svjestan mogućnosti i ako in the long run nemaš dosta prostora ili para, bolje je ne petljati uopće. Ja sam zato odustao od pygocentrusa uopće jer nemam mjesta za 500+ litara u stanu i da nisam naletio na mogućnost nabavke "zanimljivijih" vrsta, vjerojatno uopće ne bih imao pirane. Srećom, pa se danas svašta može nabaviti, pa se može naći pirana i za 100 litara

Za Saleta... Daj plz stavi slike mrijesta i detaljne updateove situacije. Stvarno me zanima kako to ide first hand i kakve promjene ribe doživljavaju, kakvo je ponađanje u jatu itd. Svaka čast ako to uspiješ isfurati!!!