Veliki su oko 5 cm........ ne znam da li se kod tako malenih dobro vide spolne razlike, jer su mi rekli da se tek kod odraslih to dobro vidi (u Belugu, ali nisam ih tamo kupio)........ malo su se opustili i žuti gotovo stalno naganja plavog........ baš su zanimljivi....... ali čim se pomaknem zbrišu i onda zaviruju van, pa polako izađu.........
sad bi ih ja najradije gledao i fotakao, ali sutra imam ispit, pa mi malo gori pod stolicom, ali se nadam da ću sutra stavit neke bolje fotke..........
ja sam mislio da je plavi možda ženka, ali sad više nisam siguran........... mada su se nešto vrtili jedan oko drugog, nekako čudno, ne znam šta im je to značilo.......... a dok su se hranili proizvodili su nekakve čudne zvukove (nešto kao pucketanje) dok su ispuštali mjehuriće............
šta se tiče tog razlikovanja spolova ja sam mislio da mužjak mora imati ušiljenu i dužu leđnu peraju, ali kao što već napisah, razuvjerili me u zooschopovima, kažu da mužjak ima dužu leđnu peraju i da ne mora biti ušiljena (i u kokolu mi rekli da su ovo mužjaci i da nema ženki)................ tako da više stvarno ne znam............ kod kolege r101 se stvarno dobro vide spolne razlike, ali u tim dućanima mi svi izgledaju jednako (a oni svi govore da su mužjaci............... a ja pojma nemam, pa sam odlučio kupiti jednog plavog i jednog žutog, a kad saznam šta su tražiti im partnere....