Srpanj 18, 2025, 17:17:34 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Puzevi mi jedu ricciju!!!?  (Posjeta: 831 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mystical

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
Puzevi mi jedu ricciju!!!?
« u: Srpanj 11, 2007, 22:12:00 poslijepodne »
Posadila sam ricciju fluitans na kamen s mrezicom, no nakon nekoliko dana se jako razrijedila, dal je moguce da su ju puzevi (jabucari) pojeli ili?? Kaj sad, da odustanem od riccije na kamenu i pustim ju da pluta?
Varaždin

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #1 u: Srpanj 12, 2007, 14:21:00 poslijepodne »

Moji su svi krampusi utamanili riciju za tri dana! A puževi mi uredno tamane cabombu i rogolist....nije neka utjeha....no, probaj im davati tabletice sa spirulinom, listove poparene salate (staviš na njega kamen, i puža, da shvati da je to papica)....možda se malo srede!

Offline goran_2711

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #2 u: Srpanj 12, 2007, 14:43:00 poslijepodne »
Moguce je. Moji su tamanili mlade vrhove cabombe i Salviniu natans. Nažalost više ih nemama, al imat ću ih opet.
Kao što kolega babyboom kaže, probaj ih hraniti. Ja sam svoje morao hraniti po noći, jer bi im po danu ribe pojele sve što god bi im dao.
Čudno da ti tamane rogolist, babyboom, to je ovako vrlo nezanimljiva hrana za bilo koga. Ne zovu ga zabadava tvrdi. Kod mene ga nisu dirali.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #3 u: Srpanj 12, 2007, 14:57:00 poslijepodne »
He, dragi moj, mojima je zlatnim krampusima rogolist najdraža paša - i to stari listovi - tako da mi "prekrasno" izgleda - donje grančice skrot oglodane, a mladi listovi na vrhu lijepi i zdravi ..... a svi rekoše da ga neće ni pogledat - moš mislit!