Kolovoz 13, 2025, 23:29:46 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: opet ja-J.Rekord60  (Posjeta: 18507 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline eve22

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #75 u: Kolovoz 01, 2007, 12:14:00 poslijepodne »
citala sam o tim kozicama muke jezeve su za razmnozit ih ;( al ako se desi sta znat ces;) nis onda moram ic kod bivseg te dane i nazicat pol biljka i kozice;) hehehe
Rovinj

Offline TILjO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • FaceBook profile
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #76 u: Kolovoz 01, 2007, 13:21:00 poslijepodne »
Blago tebi... Imat ćeš kozice...
Mama Africa

Offline daddy

• Punopravni član
  • **
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #77 u: Kolovoz 01, 2007, 23:20:00 poslijepodne »
@eve: pazi da ti bivši ne uvali vodene kozice!!!

Offline TILjO

• Punopravni član
    • FaceBook profile
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #78 u: Kolovoz 02, 2007, 12:04:00 poslijepodne »
Za kozice ti treba puno više bilja u akvariju da se mogu skrivati od ovih tvojih ribica koje im vjerojatno neće ništa, ali ono, što prirodnije - dakle, još ti dosta bilja treba. Neku šumu trebaš napraviti, gustiš... Eh, da, ja sam si nabavio riciju... Sad još samo koji dan trebam otići po nju...
Mama Africa

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #79 u: Kolovoz 02, 2007, 21:17:00 poslijepodne »
blago tebiiii!

ps opet sam poludila i kuhala ono drvo sa puno soli i kao i prvi dan je pustao boju vise stvarno neznam sta... morat cu odustat od njega a bas sam htjela mahovinu stavit da ga pokrije jer ima ljep oblik

Rovinj

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #80 u: Kolovoz 02, 2007, 22:03:00 poslijepodne »
drvo ce ti uvijek malo ispustati boju, to je prirodno i meni osobno cak paše da je voda malo obojana. lijepo ti to drvo prokuhaj i napravi to sta si naumila i uz redovite promjene vode neces tolko ni primjetiti da ti je voda zuckasta

Offline TILjO

• Punopravni član
    • FaceBook profile
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #81 u: Kolovoz 02, 2007, 22:06:00 poslijepodne »

Potpuno sam zaboravio na to... Sad sam se sjetio da se ta boja koju drvo otpusti u vodi u akvariju može nekako i donekle riješiti sa aktivnim ugljenom u filteru... Probaj otvoriti novu temu na Forumu u vezi vode obojane drvom! Dobiti ćeš konkretnije odgovore kako se riješiti obojane vode...

Da, blago meni na riciji, jedva sam ju našao... Kada se kod mene razraste, a nadam se da hoće, biti će dijeljenja, mijenjanja...
Mama Africa

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #82 u: Kolovoz 02, 2007, 22:09:00 poslijepodne »
biljni akvarij = no aktivni ugljen jer skuplja na sebe i hranjive tvari potrebne za zdrav rast bilja

Offline TILjO

• Punopravni član
    • FaceBook profile
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #83 u: Kolovoz 02, 2007, 22:15:00 poslijepodne »
E, lega... Mastino... Vidiš, to nisam znao! Ali sada znam! Srećom ja volim žućkastu i zelenkastu vodu, pa ne koristim nikakve izbjeljivače i općenito ne koristim kemiju... Nemam ni aktivni ugljen! (Moram ti reći da su tvoje kripte super!! Najbolje napreduju od sveg bilja koje trenutno imam u akvariju!)
Mama Africa

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #84 u: Kolovoz 02, 2007, 22:20:00 poslijepodne »

pa zato i postoji forum da razmjenjujemo iskustva i znanje, nisam ni ja to znao dok se nisam pozalio na forumu da mi bilje nikako ne rastu, Elena&Davor mi savjetovali da izvadim aktivni ugljen i sve krenulo super

(drago mi da je sve u redu sa criptom )

p.s. ako i kad budes imao malo viska, zamolio bi te da mi posaljes malo riccie.
Edited by: Mastino

Offline TILjO

• Punopravni član
    • FaceBook profile
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #85 u: Kolovoz 02, 2007, 22:36:00 poslijepodne »
Istina, da... Forumi su tu da novi ljudi ne bi napravili nekekve greške koje su prošli oni prije njih, stariji iliti za razmjenu iskustva! I meni je drago da je kripta dobro i da raste. Znaš, svi listovi koji su bili kada si mi ju poslao, odnosno kada sam ju dobio su propali. Sada su sve mladi, novi listovi. Lijepo izbijaju i rastu... Što se tiče ricije, to znam da ju tražiš i već sam mislio ti je poslati čim ja budem imao viška. Ti si mi prvi na popisu... da uzvratim uslugu!! Nikako da odem po nju... Morat ću sad koji dan... uskoro!
Mama Africa

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #86 u: Kolovoz 03, 2007, 00:23:00 prijepodne »
ma citala sam par topika di su te spike o obojenoj vodi i svi su vozili sa spikom da prokuhas drvo u soli nekolko sati al mi to ne pomaze
bo vidit cu sta cu s tim

mastino kad ti tiljo posalje ricciu ...i ti naraste ...znas sta sljedi;) hahahahha

Rovinj

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #87 u: Kolovoz 03, 2007, 08:55:00 prijepodne »

Citat: TILjO
Što se tièe ricije, to znam da ju tražiš i veæ sam mislio ti je poslati èim ja budem imao viška.

puno hvala

Citat: eve22
mastino kad ti tiljo posalje ricciu ...i ti naraste ...znas sta sljedi;) hahahahha
pa naravno da cemo se nekako dogovorit
Edited by: Mastino

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #88 u: Kolovoz 03, 2007, 12:15:00 poslijepodne »

Rovinj

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #89 u: Kolovoz 03, 2007, 12:42:00 poslijepodne »
stavila sam drvo kud puklo da puklo;)
Rovinj

Offline TILjO

• Punopravni član
    • FaceBook profile
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #90 u: Kolovoz 03, 2007, 14:36:00 poslijepodne »
Vidjet ću kada odem po riciju koliko ću je dobiti... Možda bude dosta, pa ćemo bratski podijeliti! OK? Ako ne, kada se meni razraste - dobijete ju 100%! Inače, legice... Zgodno ti je to drvo... Sad mi je odmah akvarij nekako puniji, življi... A na mahovini ti zavidim!! Vidim da si školjke povadila iz akvarija (valjda dobro vidim), no sada mi je u oči upalo ovo šupljikavo kamenje... E, to je tako kad živiš na moru, a imaš slatkovodni akvarij... Nije ti to kamenje baš za akvarij... No, mislim da bi ti se super hvatala mahovina za takvo kamenje...
Mama Africa

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #91 u: Kolovoz 03, 2007, 19:29:00 poslijepodne »
fali pozadina (plava ili crna jednobojna), drvo sa mahovinom bi pomaknuo vise prema natrag i malo desno, skoljke i rupicasto kamenje van , mozda cak da jos jedno drvo ubacis i izvadis ove oblutke.
bit ce pravi bomboncic kad ga sredis.

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #92 u: Kolovoz 03, 2007, 22:24:00 poslijepodne »
cekam da mi bivsi da bilje pa da imam sta posadit jer ako izvadim kamenje ne ostane mi nis osim drva;)

kad ulovim vremena i odem do pule tj medulina kupit cu sve sta treba za bilje jer sad imam samo sljunak a on kolko znam nije dovoljan tako da ta cobamba carolina mi je za sad jedina biljka koja uspijeva;)

mislila sam napravit jednu stvar i sad trebaju mi vasi savjeti.... nabavila bi ili napravila neku kao posudu di stavit to sto treba za biljke i onda samo ukopat u pjesak i njime je "sakrit" da ne dizem sve u zrak sta bi te mi vi preporucili da napravim?zelim biljem nekim "višim" si pozadinu napravit jer organski ne podnosim tj ne svidaju mi se obicne posadine sto se zalijepe

Rovinj

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #93 u: Kolovoz 03, 2007, 23:42:00 poslijepodne »
umjesto da nesto kemijas sa nekim posudicama, mislim da bi pametnije bilo da po svuda stavis hranjivu podlogu tipa tetra complete substrat i onda ces moci saditi i presadjivati kako te volja a i korjeni ce se moc sirit kud ih volja. posto je to aq od 60L to ces nabrzinu izvadit vodu i sljunak da bi dodala podlogu a i bilje ce ti sigurno biti zahvalnije... za tvoj aq ti je dovoljna kanta od 2,8kg tetra complete substrat.

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #94 u: Kolovoz 04, 2007, 01:19:00 prijepodne »
Sigurno bi puno bolje izgledalo sa pozadinom! I da, malo presaroliko kamenje, al drvo i mahovina je super!
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #95 u: Kolovoz 04, 2007, 22:09:00 poslijepodne »

ok znaci tetra complete substrat 3kile cca,,, kolko mm ili cm moram postavit? ic cu u pulu sljedeci tjedan i kupit;)

ajd da sae zicam...mastino imas koju biljkicu za mi udijelit ???

Edited by: eve22
Rovinj

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #96 u: Kolovoz 04, 2007, 23:30:00 poslijepodne »
ubacis cijelu kantu od 2,8kg, pokrijes dno AQ.

ja se nadam da si barem AQ kupila kad stalno nesto zicas
cabombe ce biti sigurno pred kraj sljedeceg tjedna, mozda i koja kripta.

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #97 u: Kolovoz 04, 2007, 23:40:00 poslijepodne »

stalno zicam al nis od toga !

za sad imam sve kupljeno osim javanske m. al zato ribe koje sam kupila taj dan - zenska mi uvalila neku znj sto nisam ni htjela obicna srebrna sva tek kad sam doma dosla sam vidila i ta je umrla istu vece (ostale koje sam htjela su sve ok) tako da fakticki sam i mahovinu platila 15kn;)

a cabombe imam i ja pun k.... jedino mjesto koje sam vidila da ima biljke ok je tamo ko medulina al sta kad mi je tako jadno ic tamo fakticki ic kuci kod lika ...totalno blje!

cuj zicam ...za sad mi niko nije nis dao "DŽABA" ja da imam sta viska dala bi drage volje al buduci da sam pocetnik nemam nis sta vas interesira osim pola vrecice sljunka hahahhah

Edited by: eve22
Rovinj

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #98 u: Kolovoz 04, 2007, 23:54:00 poslijepodne »
vrucine, ljeto, godisnji, puno manje aktivnosti na forumu, sve to napravilo svoje, ali brzo ce jesen pa cemo nabavit i nove biljkice

u puli jedino mjesto di se moze naci dosta dobro bilje je definitvno samo onaj shop na medulinskoj, meni ne smeta ako trebam otic kod S. doma

Offline eve22

• Punopravni član
opet ja-J.Rekord60
« Odgovori #99 u: Kolovoz 05, 2007, 00:03:00 prijepodne »
ma meni je ful jadno a i tip mi nije nesto bog zna sta moras doslovno izvlacit iz njega rijeci i slicno, bas je neki cudak totalni nit se zajebava ni nis mi isto imamo u rv jedan lik koj ima shop "doma" i prije se metar zalagao za akvarije i papige ma nema sta nije imao ,pa je poceo cugat i sve palo u vodu LOL tj u akvari salim se al trenutno nema nis biljka

u porecu mi je super shop sad je imala samo jednu vrstu bilja koje mi se nije svidalo...zenska je legenda ono pricaaa sve ti objasni savjetuje zajebava se i tako fora mi je;)

Rovinj