Biljke: valisneria gigantea ,valisneria spiralis, elodea densa, lemna minor(mislim da su to biljke za početnike),bacopa caroliana, lilaeopsisnovae-zelandiae(nije se zakorjenila),ludwiga palustris red ili ledwiga repens, myriophyllum brasiliensis, glossostigma elatinoides(nije se zakorjenila) i još nekoliko vrsta, sve je mrtvo

.Za razliku od njih imam : hygrophila salicifolia,hydrilla verticillata, anubias nana, anubias lanceolata, cryptocoryne wenditi "red lucanes", cryptocoryne wenditii red,echinodorus bleheri,ceratophylilum demersum rastu bez problema.
Akvarij je nov, sve je započeto 31. 03 2007.Podloga je napravljena od serine zemlje, kvarcnog pijeska, šljunka+vulkanit, imam CO2 od nutrafina, svjetlo svijetli 13h na dan.PH mi je bio 7,9 pa sam ga pokušala spustiti sa tetra ph-.Gnojim jednom tjedno sa plant gro nutrafinom i kad posadim biljku sa initial stick tetra i crypto.U aq bi htjela imat malu prašumu, a usspjeva mi samo par vrsta biljaka. U čemu griješim? Što da napravim drugačije? Molim pomognite mi!