Amaaaaaaaaaa... Ljudi ljudski... Kasnim samo mjesec dana (i tko zna koliko bih jos da nije pp

), ali ste me evo sad uspjeli rasplakati...

Uh,uh...
Hvala svima na cestitkama...

Sarita, sve se nekako nadam i znam da tu ostavih mnogo ljudi potkovanih znanjem, spremnih pomoci, pa se niti ne primjeti da me nema.

Istini za volju, vrlo cesto pomislim na ono vrijeme "gubljenja vremena" na ovim prekrasnim stranicama. I vi meni falite mogooooo...

Ljubac klincima...

Velebit prijatelju, ucila sam od boljih, da je pomagati drugima najveca sreca. Istini za volju jos da sam od istih tih naucila biti kratka gdje bi mi kraj bio...

Vrtit cu se ja, vratit, cim se poslozim konacno... Ma kad upadnem ovamo svakih 2-3 mjeseca obecam si da cu od tad dolaziti svakodneno, i onda pokleknem. Nemre se... Vrijeme je deficitarno, a kad ga ipak pronadjem, sve mi u glavi neke druge stvari i cini mi se dok to sve ne izbacim iz glave, tesko da cu uspjeti odrzati obecanje sebi, da cu se opet tu svakodnevno vracati... I zato evo sad necu obecavati...

Samo cu reci da mi doista falite i da cesto mislim o vama...

Druzite se, uzivajte, a kad se vratim, pravicemo se da sam tu bila svo vrijeme...