Kolovoz 27, 2025, 01:09:34 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: mamin 15 l akvarij  (Posjeta: 4520 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Andariel

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #25 u: Ožujak 24, 2007, 10:15:00 prijepodne »
Činčo, jučer mi cijeli dan taj akvarij nije išao iz glave. Dao si mi stvarno misliti. U jednom momentu i to baš dok sam boravila na svojoj stolici za razmišljanje (čitaj-wc školjci) i tražila inspiraciju, sjetila sam se opet ovog akvača.

Pomislila sam prvo da provociraš, pa si napravio neku fotomontažu da vidiš reakcije forumaša kad im se digne kosa na glavi. Velim fotomontažu jer sumnjam da bi netko tko se iole razumije u akvaristiku imao srca staviti te ribice u ovakvo okruženje makar samo i na pet minuta koliko traje slikanje. Onda sam pomislila da je fotomontaža prevelika zafrkancija, pa sam tako došla do toga da si postavio fotke sigurno kako bi tvrdoglavoj mami (sad doznajemo-punici) lakše dokazao kako joj posao stvarno ne valja. I viš da sam pogodila.

Gospođo, ako ovo čitate - dobro vam zet govori. Dajte mu da vam malo pomogne i sve bu OK. Bez ljutnje samo. Nije sramota pogriješiti, ali je šteta ne ispraviti pogrešku. Ako malo bolje razmislite, vidjet ćete i sami da je logično da ribice preferiraju onakvo uređenje akvarija kakvo bi odgovaralo njihovom prirodnom staništu. Naravno, mora im se prije svega omogućiti dovoljno prostora.

Offline činčo

• Punopravni član
  • **
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #26 u: Ožujak 24, 2007, 12:37:00 poslijepodne »

Evo me opet, ja se ispricavam sto ne mogu ranije nesto napisat, ali ipak koliko stignem napisem.

Prije svega moram napomenut za akvaristicu ( Andariel) nije fotomontaza ili bilo sto drugo to je prava cinjenica koja me boli kad pogledam taj akvarij, ali Vam moram reci da su ribe stvarno ok-y kaj se toga tice i vode.

Kad sam rekao "mama" tj. ja svoju punicu tako zovem jer kad sam se prezenio, ajmo reci da sam dobio jos jednu mamu za koju nisam znao. Punica je stvarnodobra - jako dobra, ali kao sto si napisala muci je prostor gdje bih ga stavila, cak sam je predlozio da cemojoj napravit kutni ali jos razmislja posto imamo doma prekrasne dugodlake jazeke cak 5 kom. koji bi joj vrlo lako mogli sve to ocerupati, ako joj stavimo na mjesto gdje bi eventualno mogao ici, a ovo sto ste vidjeli se nalazi na frizideru pa nemogu.

Nakon ove teme koju sam plasirao na net mozda i nesto napravimo od toga.

a kas je tice samog rostinja naprotiv, mogu peci cijeli dan bar bum se i nekaj najel,sala mala.

A sad pitanjceadministratorima iakvaristima dobre volje kaj razmisljate za okupljanje i normalno za rostilj na Jarunuda vec mogu lagano dezurat!!!!!!!!!!!!

<lijepi pozdrav

----U meni se bore genij i budala.

Bojim se da pametniji ne popusti.-----

Offline murk

• Punopravni član
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #27 u: Ožujak 26, 2007, 17:29:00 poslijepodne »
bravo punica, punica zna uci od nje
tko zna zna, ko nezna dva

Offline Pancho_Villa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #28 u: Ožujak 29, 2007, 02:16:00 prijepodne »

činčo pomozi punici da nađe prostor za veci akvarij.

Evo tiLINK za okupljanje. lp

Offline činčo

• Punopravni član
  • **
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #29 u: Ožujak 29, 2007, 07:14:00 prijepodne »

budem probal, bar zivimo u kuci, ako nista drugo budemo izvadili vankrevet ........i punca, sala mala!!!!!!!!!!

Hvala Ti za LINK.

Offline ivanka

• Punopravni član
    • između korica
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #30 u: Ožujak 29, 2007, 08:04:00 prijepodne »

Uz rizik da sad opet svi popi... ja bi te pitala gdje je nabavljeno ovo veliko šareno kamenje, a i malo.

Znam da skoro svi na forumu vole akvarije urediti 100% prirodno i ja isto imam dva tanka koja pokusavam sloziti približno biotopski, ali opet stvar je to ukusa. Kad bi trebala sloziti tank za klince uzela bi radije ovakav sljunak. Zamislite sad ovaj setup s gupicima i brdom anubiasa i kučicom od kokosa! - NAPOMINJEM cilj bi bioCRTIĆ a ne amano ...

Nadam se da nitko nije iznerviran - stvar ukusa!i javi za kamenje

Edited by: ivanka
u oblacima

Offline činčo

• Punopravni član
  • **
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #31 u: Ožujak 29, 2007, 08:26:00 prijepodne »

Da se nadovezem na tvoj mail:Znam da skoro svi na forumu vole akvarije urediti 100% prirodno i ja isto imam dva tanka koja pokusavam sloziti približno biotopski, ali opet stvar je to ukusa. Kad bi trebala sloziti tank za klince uzela bi radije ovakav sljunak. Zamislite sad ovaj setup s gupicima i brdom anubiasa i kučicom od kokosa! - NAPOMINJEM cilj bi bioCRTIĆ a ne amano. normalno,svatko od nas to zeli, a o ukusima ili okusima necemo pricat, a kamoli pisat, normalno i financijama.

Ja sam ti to kupiou MBM-u u Luckom, nadam se da znas a ako ne onda ti jeto odprilike ovako: ides starom Luckom cestom do Stare Karlovacke, skrenes desno (imas veliku zablu koja se gotovo ne vidi, ali nesmijes proci sa llijeve strane firmu SILKA (velika crvena reklama) mislim da se tako zove to ti je mjerilo)a nakon 300 m skrenes lijevo (pazi da ne fulas), i nakon tog skretanja vozis jos 300-400 m i skrenes desno u dvoriste MBM i ides skorom do kraja MBM i pitas za kamenje tj. tamo gdje ti pocmu rasadnici ti je hrpa kamenja, ali ti moram reci da takav kamen svaki put nemaju vec kako kada ga naruce pa pitaj. Gle to ti je to, puno srece, ako ne nadjes taj valjda bus nasao koji drugi.

L.P.

Offline schox

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
mamin 15 l akvarij
« Odgovori #32 u: Ožujak 31, 2007, 08:43:00 prijepodne »

Šta jes jes kamen ide po boji drito sa ovim multispinozicama!

Rekli bi u "Hladnom Pivu" da je sve u paseu .Edited by: schox