Evo dosao je novi akvarij 230 litara, vec znate da sam do sada imao 120 litara, Sada je u planu prvo pokusati prodati stari a onda polako bez žurbe formirati ovaj novi, Mislim da ce to trajati dugo dugo. Ali jednog dana opet mozete ocekivati slicice od mene. Malo me uhvatio strah od samog pogleda na ovaj od 230 litara , izgleda mi ogroman, sada ponovo vrijeme provodim na netu citajuci razno razne teme i citajuci tudja iskustva, moje pitanje je da li iko od Vas starih akvarista zna da li je nekome pukao ovako veliki akvarij, koliko znam stiropor nije potreban ispod , s kojom tezinom mogu opteretiti dno mislim na panjeve i na stijene i na kvarcni pjesak. Lijepo Vas sve pozdravljam i mislim da cemo se cuti kad bude nesto konkretno, Cim ga formiram poslat cu Vam slicice, ovaj put obecajem da necu zuriti i da ce cikliranje bez riba biti dugo dugo.
Pozdrav Svima
Da li sa vanjskim filterom Tetratec EX 700 mogu filtrirati ovoliki akavrij, necu drzati ciklide, biti ce biljni ili mi je ipak pametnije kupiti tetratec EX 1200-ako ovaj 700 moze zadovoljiti 230 litara ne bih bas rado trosio novac
Edited by: damac