0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Skroz lijepo, nemam primjedbi Samo prijedlog, pozadina obavezno (znam da radiš na tome) i ,naravno još riba ,a onda ae i bit manje stresa i umlaaivanja me?u njima! BTW, moram ti dat africe ak hoaeš!
Rott, svaka east! Možeš se ženit!
Svaka cast i pohvale, dobro si to slozio. Akvarij je super, a i slike su dobre, stvarno krasno, ja bi jos dodao malo plavih ridica (volim plavu boju), mozda Demasone, oni su mi super. Da pozadina nebi skodila.
Sve je oK ali mi se ne svi?a mješanje jezera.(Malawi- Tanganiyka)
dobar raspored kamena ,ali mislim da je previše bjel probaj sa tamnijim ,manje ae ti se vidjeti alge a i riba ae doai puno više do izražaja.ako imaš tamne ribe sad da ih nenebrajam onda napraviš kontrast sa bjelkastim kamenom ,a kod tebe sam primjetio dosta žutih i narandastih pa bi i boljke došao tamniji kamen--moje iskustvo--.više ae ti riba dolaziti do izražaja a i bolje ae ti se osjeaati u tamnijem okružju.a ako neaeš vaditi taj kamen stavi ispod njega drvo pa na njega kamen ,drvo ae pustiti boju i to nije loše.što se tiae mjehuriaa to im je dobro ne izgleda baš prirodno ali dobro je sve u svemu.-- nema ljutnje to su moja mišljenja--.a za prvi akvari ako je prvi --svaka aast--
Citat: SašaSve je oK ali mi se ne svi?a mješanje jezera.(Malawi- Tanganiyka) to si u pravu,ali nisam imao izbora,jer sam leleupia dobio na poklon, a brichardia sam morao uzet od šogorice jer joj je kršio ribe,htio sam ga mjenjat za nekog malawia ali evo ko hoae dajem ga,pa se javite!please!
Citat: rott Citat: SašaSve je oK ali mi se ne svi?a mješanje jezera.(Malawi- Tanganiyka) to si u pravu,ali nisam imao izbora,jer sam leleupia dobio na poklon, a brichardia sam morao uzet od šogorice jer joj je kršio ribe,htio sam ga mjenjat za nekog malawia ali evo ko hoae dajem ga,pa se javite!please! Bez brige, bez brige! Imaš dovoljno velik akvarij a to je jedino bitno i tu ne bi trebalo biti problema. Bitnije je da imaš dosta kamenja za skrovište, a rekao si da par anubisa tako?er pospiješuje situaciju! Samo naprijed i ništa ne mijenjaj