Srpanj 23, 2025, 16:52:57 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: evo i mojih barakuda  (Posjeta: 4587 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline perinjo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #25 u: Svibanj 31, 2004, 08:53:00 prijepodne »
Skroz lijepo, nemam primjedbi  
Samo prijedlog, pozadina obavezno (znam da radiš na tome) i ,naravno još riba ,a onda ae i bit manje stresa i umlaaivanja me?u njima! BTW, moram ti dat africe ak hoaeš!
...I´m learning all about my life by looking through her eyes...

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
evo i mojih barakuda
« Odgovori #26 u: Svibanj 31, 2004, 09:34:00 prijepodne »
Rott, svaka east! Možeš se ženit!

Offline rott

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb,Dubrava
evo i mojih barakuda
« Odgovori #27 u: Svibanj 31, 2004, 10:58:00 prijepodne »
Citat: perinjo
Skroz lijepo, nemam primjedbi
Samo prijedlog, pozadina obavezno (znam da radiš na tome) i ,naravno još riba ,a onda ae i bit manje stresa i umlaaivanja me?u njima! BTW, moram ti dat africe ak hoaeš!
,ma eto pozadinu moram napravit,sad bar imam neku bazu,pa ae bit lakše!fala na podršci!a za ribice može,kad god ti imaš vremena,ja jedino ne mogu sutra i u eetvrtak.i daj mi sam napiši naziv tih africa,da mogu vidjet nešto o njima
Donja Dubrava/ZGB/Hrvatska

Offline rott

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #28 u: Svibanj 31, 2004, 11:01:00 prijepodne »
Citat: irusnjak
Rott, svaka east! Možeš se ženit!
dobra ti je ova,kažeš za poeetnika nije ni loše!btw,ubacio sam tri anubiasa veaa i kamenja,tak da sad malo bolje izgleda,a sutra idem za dalmaciju,pa valjda au aopit neku kameneinu!

Offline rott

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #29 u: Svibanj 31, 2004, 11:05:00 prijepodne »
Citat: Leoo

Svaka cast i pohvale, dobro si to slozio. Akvarij je super, a i slike su dobre, stvarno krasno, ja bi jos dodao malo plavih ridica (volim plavu boju), mozda Demasone, oni su mi super.

Da pozadina nebi skodila.

fala,fala!a što se tiee pozadine imam sad novu ideju pa aemo vidjet kak ae to uspjet,jer vea sam jednu stijenu napravio,ali iako dobro izgleda,ne mogu je stavit unutra jer sam je premazivao uljnom farbom(od stiropora je),a još uvijek ima intenzivan miris!

Offline rott

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #30 u: Svibanj 31, 2004, 11:08:00 prijepodne »
fala svima,ak još imate kakvih prijedloga,samo recite,dobro ae mi doa

Offline Irusnjak

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #31 u: Lipanj 01, 2004, 09:51:00 prijepodne »
Uspori sa kupovinom ciklida jer vea sada imaš preko 6 razlieitih vrsta, a nastavi s aranžiranjem  

Offline cichlid

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #32 u: Lipanj 01, 2004, 10:04:00 prijepodne »
dobar raspored kamena ,ali mislim da je previše bjel probaj sa tamnijim ,manje ae ti se vidjeti alge a i riba ae doai puno više do izražaja.ako imaš tamne ribe sad da ih nenebrajam onda napraviš kontrast sa bjelkastim kamenom ,a kod tebe sam primjetio dosta žutih i narandastih pa bi i boljke došao tamniji kamen--moje iskustvo--.više ae ti riba dolaziti do izražaja a i bolje ae ti se osjeaati u tamnijem okružju.a ako neaeš vaditi taj kamen stavi ispod njega drvo pa na njega kamen ,drvo ae pustiti boju i to nije loše.što se tiae mjehuriaa to im je dobro ne izgleda baš prirodno ali dobro je sve u svemu.-- nema ljutnje to su moja mišljenja--.a za prvi akvari ako je prvi --svaka aast--

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
evo i mojih barakuda
« Odgovori #33 u: Lipanj 01, 2004, 14:24:00 poslijepodne »
Sve je oK ali mi se ne svi?a mješanje jezera.(Malawi- Tanganiyka)
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline rott

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #34 u: Lipanj 01, 2004, 21:12:00 poslijepodne »
Citat: Saša
to si u pravu,ali nisam imao izbora,jer sam leleupia dobio na poklon, a brichardia sam morao uzet od šogorice jer joj je kršio ribe,htio sam ga mjenjat za nekog malawia ali evo ko hoae dajem ga,pa se javite!please!

Offline rott

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #35 u: Lipanj 01, 2004, 21:16:00 poslijepodne »
Citat: CICHLID
dobar raspored kamena ,ali mislim da je previše bjel probaj sa tamnijim ,manje ae ti se vidjeti alge a i riba ae doai puno više do izražaja.ako imaš tamne ribe sad da ih nenebrajam onda napraviš kontrast sa bjelkastim kamenom ,a kod tebe sam primjetio dosta žutih i narandastih pa bi i boljke došao tamniji kamen--moje iskustvo--.više ae ti riba dolaziti do izražaja a i bolje ae ti se osjeaati u tamnijem okružju.a ako neaeš vaditi taj kamen stavi ispod njega drvo pa na njega kamen ,drvo ae pustiti boju i to nije loše.što se tiae mjehuriaa to im je dobro ne izgleda baš prirodno ali dobro je sve u svemu.-- nema ljutnje to su moja mišljenja--.a za prvi akvari ako je prvi --svaka aast--
ma kakva ljutnja,hvala na savjetu!samo rešetajte,pa svi ste duže sa ciklidima od mene,tak da pucajte svoje mišljenje,no frks!

Offline Irusnjak

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #36 u: Lipanj 02, 2004, 09:57:00 prijepodne »

Citat: rott
to si u pravu,ali nisam imao izbora,jer sam leleupia dobio na poklon, a brichardia sam morao uzet od šogorice jer joj je kršio ribe,htio sam ga mjenjat za nekog malawia ali evo ko hoae dajem ga,pa se javite!please!

Bez brige, bez brige! Imaš dovoljno velik akvarij a to je jedino bitno i tu ne bi trebalo biti problema. Bitnije je da imaš dosta kamenja za skrovište, a rekao si da par anubisa tako?er pospiješuje situaciju! Samo naprijed i ništa ne mijenjaj    

Offline rott

• Punopravni član
evo i mojih barakuda
« Odgovori #37 u: Lipanj 02, 2004, 13:58:00 poslijepodne »
Citat: irusnjak
Citat: rott

Bez brige, bez brige! Imaš dovoljno velik akvarij a to je jedino bitno i tu ne bi trebalo biti problema. Bitnije je da imaš dosta kamenja za skrovište, a rekao si da par anubisa tako?er pospiješuje situaciju! Samo naprijed i ništa ne mijenjaj
imam ih 9 i veai su,pa bi to trebalo bit ok,uglavnom sa kupovanjem sam za sada kvit,sad radim "na razvoju"!!