Srpanj 22, 2025, 23:54:17 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Disco Changa Ranga  (Posjeta: 4012 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline shadow_x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.google.com
Disco Changa Ranga
« Odgovori #25 u: Svibanj 28, 2004, 22:01:00 poslijepodne »
evo vam clanak o udovicama (pod tim mislim na ribe ne na nesretnice ) sa akvarij.net-a1
Napomena: Albino varijanta ove ribe se dosta eesto može pronaai obojana u plavo, ružieasto, zeleno... Praksa bojanja ovih riba
ukljueuje namakanje u otopinu koja ima rastvara zaštitnu sluznicu, bojanja kistom ili umakanje u boju, te nakon toga
namakanje u drugu otopinu koja im iritira kožu da im se ponovno stvori zaštitna sluznica...Naravno to ostavlja posljedice
na zdravlje ribe, tako da ako i ne ugine odmah, kraae živi od normalne ribe.Kupovina ovakvih riba bi trebala biti
bojkotirana , a prodavaei koji drže obojene ribe upozoreni jer ih veaina ne zna kakvim postupkom se ribe farbaju.Edited by: shadow_x

Offline sax

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Disco Changa Ranga
« Odgovori #26 u: Svibanj 28, 2004, 23:54:00 poslijepodne »
Nemota pojima. Ribe  se farbaju kondomima. Otkud mi to procitaj vic ispod.

Dodje covjek kod doktora i zali se na los seksualni zivot. Ono zena nije nikad za bla bla...
Doktor mu kaze da ode u sksi shop i da kupi nesto da razbije monotoniju. Ode tip u seksi shop i tam ga prodavac pita sta mu treba. Tip kaze da mu je to prvi put da tak nesto kupuje pa nezna sa cim da pocne. Prodavac mu predlozi funy kondome. Evo imate raznih oblika miki maus, pajapatak  sa rilcima, crvene plave crne itd itd. Kaze tip daj mi jedan crni i ode brzo doma k zeni. Usred posla pukao kondom. I rodi se mali crnac. Raste mali raste i dodje jedan dan tati: "tata svi me zajebavaju zato sto sam crn". Ajde ajde sine nije to nista mogao si biti miki maus .

Nije bas na temu ali eto