ja najvjerojatnije dojurim, osim ak me ne zadavi rodbina koja je obecala dojti u posjetu u nedelju a to je tip rodbine od koje se ne izvlaci tako lako

U krajnjem slucaju, mogu doci na par desetaka minuta na kavu, da vas vidim i obrnuto....
Zamolba svima koji ce doci a imaju visak bilja da ga ponesu sasobom. Akvarijus mi je 84L selfmade, a vi ponesite bilja kao da je 840L

Tako mali akvarij imam samo zato jer ga nemam cime popuniti, cim se skupi toga lijepim novi. S ovim koji sam napravio sam super zadovoljan. Bio sam u zadnjih par mjeseci kod prekonekoliko akvarista pa sam usporedio moj i njihov, i kao sto rekoh zadovoljan sam

Sad bi veci, ribe nisu bitne, ubaciti cu bilo sto, tek da pliva, a glavno mi je bilje. Za pocetak cu se ionako baviti samo zivorotkama, da ne maltretiram neke zahtijevnijeribe svojim neznanjem, pa dok se malko ne naucim onda prelazim na nesto "ozbiljnije". No, kao sto rekoh, bilje me odusevljava mozda i vise nego ribe, zato jos jednom zamoljavam sve koji ce doci da...znate vec