Kako Lako, pišeš nekim, nazvao bih ga ciničnim tonom, kao da si pun iskustava sa time, pa reci nam nešto o tome.
Napomenuo bih da tarantula ne ozljeđuje samo zubima.
Ljudi sa foruma ne pišu o tome, stoga što ih 99% ima male i mlade tarantule. Pričekajmo da im pauci malo porastu pa će imati o ćemu pisati. Ja sam recimo dosta puta bio zasipan dlakama! To je stvarno jako neugodan i iritirajući osjećaj. Brachypelme po meni imaju najgore dlake. Od njih me najviše svrbi i poslije toga mi ruke tri do četiri dana izgledaju kao da imam šugu.
Nedavno je jedan moj kolega popušio dlaku u oko.... brrrrrrrrr oko skroz krvavo i kako on kaže svaki puta kada trepne kao da je netko šmirglom porošao.... Sve je dobro završilo. Takve ozljede sa okom znaju se i zakomplicirati. Do komplikacija može doći i kada nam dlake dospiju u dišni sustav.
Evo ovako je izgledalo bezbrižno fotkanje za Vjesnik... iako sam bio protiv... nagovorili su me.. ne volim ih uznemiravati i navlačiti po rukama...

Nepažnjom kako sam pričao sa fotografom,puhnuo sam u nju... i u djeliću sekunde se desilo slijedeće...

Po faci prosudite kaj?
I dalje sam protivnik da se pauci vade van. Zar ne izgledaju ljepše ovako?

Ako nađem fotke, budem pokazao kako su mi ruke izgledale tri dana kasnije.