Srpanj 22, 2025, 05:04:59 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: cichlidov akvarij - nove slike  (Posjeta: 6649 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cichlid

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
cichlidov akvarij - nove slike
« Odgovori #50 u: Svibanj 06, 2004, 17:07:00 poslijepodne »
bojko daj mi reci kaj imaš u tome akvariju sa mooriima i kolko riba imaš ,ili su samo oni unutra i kako si stjenje poslagao.vidio sam sliku akvari 350l unutra tip ima mooriie,ahlia,livinstonija mislim da i onog navedenog gore šta si rekao borleyi,fuscotaniatus i to sve te vrste po 3-4 komada .ima nešto manje kamenja valjda da dobije na prostoru.

Offline cichlid

• Punopravni član
« Odgovori #51 u: Svibanj 06, 2004, 20:56:00 poslijepodne »
znate kaj me zanima .pošto akvari kakav ja hoću košta oko 7--10 tišuča kuna a to mi je malo puno,ali ipak taj akvari bi trebo imati oko 600--750litara.dali ima ko iskustvo sa betoniranim akvarijem ,šta mislim pod tim napravi se šalung i normalno unutra ide armatira i zalije se betonom a prednja strana bi bila od 2 cm stakla dužine nekih 136.taj akvari bi radio i danas sutra u zimskom vrtu tako da nije opasan za kuću a tamo ako pukne baš me briga.mislim da je izvewdivo jer sam neki dan bio u zološkom vrtu i ko je bio vidio je di su vidre tako je tamo napravljeno samo što tamo ima 10 puta više vode i drži pa zašto nebi i ja mogao napravit.ko ima kakav savjet neka se izjasni.i puno je jeftinije samo tu nema onda micanja.

Offline cichlid

• Punopravni član
« Odgovori #52 u: Svibanj 09, 2004, 22:08:00 poslijepodne »
kaj mislite o betoniranom akvariju ima ko kakvo iskustvo