Da ti javima našli su te na Facebook akvaristika hrvatska možda dobiješ još pretplatnika.
Odlični radovi
Inače imaš i kod nas dućana sa dostavom aquaroom, aquashop( iako za njih znaju reći da su malo spori ali ipak dođe)
A iz vana ja znam uzimati aquassabi isto dođe za par dana kao i greenaqua iako mislim da su malo i povoljniji.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Hvala, evo kao sta vidis nisam bas bio duze vremena na forumu. Bas je dobro kada te nadju haha, neka pretplatnika toga nikada dosta. Da bih upalio monetizaciju imam i viska sada mi treba 4000 sati odgledanog materijala a ja imam tek 900 (imam mali broj videa pa to ide sporo).
Sta se tice kupovine do sada sam sve obavljao preko aquashopa i green aqua. Na jesen prosirujem fish room (dnevni boravak) i uzimam jos 5 vecih akvarija sta znaci i da ce biti vise materijala za snimanje. Za sada imam u planu stvoriti 5 razlicitih akvarija dakle svaki ce imati svoju temu i biti drugacije uredjen. U svakome ce biti razlicite vrste riba i broj riba ce biti mali u odnosu na velicinu akvarija da bi u sta boljem obliku imitirao prirodu dakle nece biti prekrcavanja akvarija.
Da bih sve ovo ostvario, dajem otkaz na poslu na jesen jer radi prirode posla (6 mjeseci na godinu nisam kod kuce) drugacije to ne mogu ostvariti. Dakle idem full time u YouTube vode. Imam neku viziju i projekt koji ce biti dosta drugaciji od svega vidjenog na YouTubu danas pa se nadam da cu uspjeti.