Srpanj 18, 2025, 12:42:54 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: SVI GRADSKI AKVARIJI  (Posjeta: 16824 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nature

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
SVI GRADSKI AKVARIJI
« Odgovori #50 u: Lipanj 15, 2005, 16:56:00 poslijepodne »
Citat: Stina

U Pranhi su totalno pokvarili onaj veliki akvarij.... ubacili su nekakvu rasvjetu unutar akvarija što mjenja boje(plavo, žuto,zeleno,crveno) ko božieni ukras... bljak.

Pirane vee jesu unutra al su mlade i malo ih je...

ja nisam mogo vjerovat nekidan kad sam vidio gore navedeni akvarij, u nutra su ogromne pirane sve u jednom kutu i ne mrdaju jandice, ne izlazim tam,.. al bi ih najradje tuzio drustvu za zivineil nes slicno, koma pa te ribe nemogu oka sklopit a koliko znam vodu dobro prenosi zvuk ivibracijenjima je party svaki dan, nemrem vise pricat rasplakat cu se, mislim akvarij i sl. je stvarno lijepi reko bi najljesi ukras za bilo koji zatvoreni prostor, ali trebali bi imati malo postovanja,.. ono bar malo jel ja ne znam dal njima moze biti gore
bogat je onaj koji malo daje ..

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
SVI GRADSKI AKVARIJI
« Odgovori #51 u: Lipanj 23, 2005, 09:50:00 prijepodne »
Citat: banfa

Ima u Mcdonaldsu u Zagrebu u Jurišičevoj 200l sa ciklidima

Samo je zalosno sto je pun algi, ja sam bila u srijedu i sokirala sam se..............bilo bi dobro kada bi se ekipa iz pet sentra koji ga i odrzavaju malo potrudila oko njega
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava

Offline fishy

• Punopravni član
SVI GRADSKI AKVARIJI
« Odgovori #52 u: Lipanj 23, 2005, 10:37:00 prijepodne »

Stari grad Dubrovnik

Ova kornjača ima veliki bazen

Edited by: fishy
Varaždin/Hrvatska

Offline Tanja :)

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 47
SVI GRADSKI AKVARIJI
« Odgovori #53 u: Kolovoz 25, 2005, 13:35:00 poslijepodne »

ima u Crikvi mjesto aqua nešto sa ribicama..bila tam prije 3 godine..upad bio oko 20-25 kn...kad se dočepam ponovno cd-a sa slikicama postavim par slika...

čula sam(nije provjereno) da u Petrinjskoj nasuprot MUP-a u fotostudiju ima neki akvarij navodno zgođušnog izgleda...nažalost nikad nisam išla provjeriti...
dosadno mi je!
Travno/N.Zagreb

Offline AquaMike

• Punopravni član
SVI GRADSKI AKVARIJI
« Odgovori #54 u: Rujan 15, 2005, 09:16:00 prijepodne »

Citat: Ars
Split

gradskog akvarija nema, restorani - žalosno za makar pogledat (mutno - zeleno more s nekoliko jadnih riba), zato ni neæu govorit gdje.. jedino ZOO shopovi.. drugo - NIŠTA.. tužno..

Izvinjavam se na krsenju pravila ove teme, ali me je ovo malo zaintrigiralo. Naime, posto sam rodjen u Splitu i tamo proveo detinjstvo, znam da je postojao lep akvarijum u Oceanografskom Institutu ispod Marjana ... Barem je bio tamo pre 30 godina, kad sam poslednji put bio.

Sta se desilo sa njim? Ima li ga jos?

Offline Krajten

• Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
SVI GRADSKI AKVARIJI
« Odgovori #55 u: Rujan 27, 2005, 09:44:00 prijepodne »

najljepsi akvarij u zagrebu je u predvorju hotela onog u branimir centru(cinestar kino)..morski je i prekrasno uredjen..

Osim toga kad idete u gratz u shoping..u onom velikom shoping centru prije gratza ima akvarij valjda 100 000 litara..sa mrcinom od morskog psa..a sjedite uz fontanu u kojoj su koi sharani ..sve prekrasno uredjeno,odrzavano..ma divota.
ZG,Vrapče