Hvala Damire i Igore! S obzirom na moju trenutnu filtraciju, apsolutno se slazem s tobom Igore. Makar vani vlada misljenje da je za dobar sps akvarij potreno puno hranit, a onda naravno i puno skimmat i vadit iz vode! Odnosno da se unosi dosta nutrijenata koji se onda ne zadrzavaju dugo u vodi, nego taman tolko da koralji dobiju svoje!
Sent from my iPad using Tapatalk
Apropo...osobno iskustvo, tank mi je najbolje i najzdravije izgledao prije jedno tri godine (bio je pun velikih akropora) kada su u njemu plivali veliki tangovi - veliferum, hepatus, žuti...
Otkad sam ih maknuo krenuli su problemi...
Akropore traže amonijak, pa kad se Dora ispiša po milepori da vidiš polipe!
Bez zezancije.
Slažem se s Rentom, ova priča o kojoj pričaš je sada kod mene i drži vodu, dora, zuti tang, veliferum i onaj crno bijeli tang, ne znam mu ni ime, zovu ga zatvorenik zbog crno bijelih pruga
I sve šljaka super. Ubaci Saša još doru jednu i veliferuma nekoga i miran si, i to čim prije jer kad god sam ubacio neku novu ribu, ove mi ju zatukle dok postojeće žive ko u bajci, mir i spokoj!
P.S. Renta bio sam u zg neki dan ali nisam opet stigao bio u žurbi, ako ti je hića riješi frag, ako ne javim se čim budem mogao!