Ma sve je dobro dok nisi
na minimalcu

Uglavnom, sto se mahovine tice.... mahovina je ubrana iz prirode, od prije cca 2-3 mjeseca u Porecu. Da bi je 'priredila' za terarij parla sam ju i 'uzgajala' vani ta 2-3 mjeseca prije neg kaj sam ju prosli tjedan stavila u terarij (isprala ju u vodi i tako to).
Dal moze u terarij? Ha cuj, za sad sam vjerovanja da moze

u slucaju da Ljubica otegne papcima, ta cinjenica uvjerit ce me u suprotno... ali iskreno mislim da joj ne bi trebalo biti nista. Pa ne mora bas sve biti super sterilno, uostalom, ko zna u kakvim se uvjetima uzgaja mahovina koja se prodaje (vani) po ducanima. Morajustaviti nesto za rast. Ak nist drugo ova je 'prirodna' i to iz relativno nezagadene prirode, nema ceste, nema ljudi.

Inace, namjera mahovihe, osim kaj mi dobro zgleda, je ta, sto Fronsoa kaze, zadrzavanje vlage, a i fobasi kreteni se ne mogu tako dobro zakopavati. Relativno se lako odrzava, samo ne smije na sunce (al ja ne volim sunce, pa mi je stalno spustena roleta tak da oko toga nema problema). Ne znam kolko ce se zadrzati, dakle, kolko mahovina zivi dok ne uvene i jel se obnavlja nekako... al ima vremena da vidim.