Srpanj 20, 2025, 22:46:23 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: pozdrav  (Posjeta: 1106 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dubac23

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Botinec
pozdrav
« u: Svibanj 04, 2015, 11:04:55 prijepodne »
Molim za pomoc diskusu je naoteceno oko.Akvarij je cayman od 230l filter cristal profi901 .U akvariju imam pet diskusa cetiri odrasla i jedan manji tri botije deset neonki.Jednom tjedno mijenjam vodu u koju dodajem aqvasafe i easi life.Prije pet dana poceo sam terapiju sa tetra medica general tonicom ali nema poboljsanja dno redovito usisavam .Hranim sa govedim srcem i jbl granulama.Svi diskusi su ok osim tog sa ispopcenim okom on je prestao jesti mislim da ima pop eye sto da radim da tu bolest pobijedim.

Offline g.mizerak

• Trade Count: (+8)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
  • ko pod drugim jamu kopa-najmni je radnik!
Odg: pozdrav
« Odgovori #1 u: Svibanj 04, 2015, 15:01:08 poslijepodne »
Molim za pomoc diskusu je naoteceno oko.Akvarij je cayman od 230l filter cristal profi901 .U akvariju imam pet diskusa cetiri odrasla i jedan manji tri botije deset neonki.Jednom tjedno mijenjam vodu u koju dodajem aqvasafe i easi life.Prije pet dana poceo sam terapiju sa tetra medica general tonicom ali nema poboljsanja dno redovito usisavam .Hranim sa govedim srcem i jbl granulama.Svi diskusi su ok osim tog sa ispopcenim okom on je prestao jesti mislim da ima pop eye sto da radim da tu bolest pobijedim.
JBL FURANOL
ali mjeri NO3 to je 99% uzrok,bez obzira što često mijenjaš vodu......
život nije što zamišljaš,već momentalna nepobitna činjenica