Srpanj 25, 2025, 05:20:34 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: moliji-parenje  (Posjeta: 1655 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kosuta

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
moliji-parenje
« u: Svibanj 19, 2006, 22:22:00 poslijepodne »

imam 3 molija. 1 ženku i 2 muška. znam da bi trebalo stavit više ženki na jednog muškog ali imao sam 2 ženke i 1 muškog, pa je 1 ženka uginula, a 1 mali muški je preživio od okota(nisu ga pojeli). i tako ih sad ihimam 3. problem je u tome što se taj par koji je prvi bio u akv. i imao več 4-5 okota prestao pariti.mladi moli jeveć pomalo odraso i sad se on želi pariti ali neznam baš. mama mu neda. stavio bi ja još koju ženku u akv. ali ionalo imam previše riba, tako da ništa od toga.

Šta bi mogao bitirazlog da se ne žele pariti ovi odrasli moliji?

ništa nisam mijenjao osim što sam malo zakiselio vodu sa sera ph minus.bi to mogo biti razlog? moram vodu malo zakiselit zbog ostalih riba sa takvim potrebama jer ih ima više u akv.a ionako bi najrađe poklonio molije ili ih mjenjao za neke ribe, npor. corije, ali mama neda. tako da za sada ništa. kako bude bude. pozdrav iz pule

Offline kosuta

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
moliji-parenje
« Odgovori #1 u: Lipanj 08, 2006, 23:43:00 poslijepodne »

pa dobro, šta nitko od 63 ljudi koji su do sad pogledali post nije mogo odgovorit???? a ja jadan čekam več dosta dugo...... ma zapravo,istini na volju, mali moli o kojem sam govorio u međuvremenu je narasao i sad ženka ima male, a taj mladi moli je tata, tako da je problem rješen, a ako nije, riješit če ga skalari, i usput napunit trbuhe živom hranom. na žalost.......

nema veze problem rješen, ali ako netko zna moguči razlog problema, nek na piše da znam za ubuduče. da ne napravim istu grešku, ako sam ja kriv.

pozdrav iz pule!!!