Srpanj 19, 2025, 22:13:55 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: help  (Posjeta: 924 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline saro

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
help
« u: Lipanj 03, 2006, 13:57:00 poslijepodne »
onak bed mi, imam neonke 6 komada i 2 cistaca. danas tj mal prije dosao s posla vidim jedna neonka ima mal losiju peraju i ubacim mal tekucine da se oporave, kad se po akvariju nes razleti, usro sam se, pao na dupe preko fotelje i stola.

onak imam oko 6-7 malih ribica, obrijestile se cistaci !!!?? bzzz i ono oko 8mm su vec dugacki i plivaju okolo, i ono STA DA RADIM SADA???? bzzzzz help

da ih ostavim da i dalje glabaju okolo, da ih stavim u neki manji, il u neki mrezicu pa da ih posebno hranim il ono sta? mislim 1 tjedno sam mjenjavo vodu, i nisam svaki dan gledo sta se bas desava u akvariju, ipak radim do 17h dodjem kuc nahranim ih i navecer prije spavanja, al nisam nikad sjedio i buljio, gore su u mojoj sobi pa ih kontroliram vise manje... i ono sta da radim sada?

sorry pitanje mozda je vec bilo al nemam sad vremena listati starije postove, i rijtko tu idem, a znam da ima ljudi koji se kontaju bolje od mene pa ono... hellllpppp

Offline rolka

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
help
« Odgovori #1 u: Lipanj 03, 2006, 14:29:00 poslijepodne »

za njih nije problem sto se tice hranjenja ostavi ih zajedno nece im biti nista i ubaci im komad salate koji predhodno skuris sa vrucim vodom i ispeglaj ga malo sa nekim valjkom ili flasom i daj neke fotke

P.S. cistaci su ti vjerijatno neki pleco ili ancitrus pa sam za njih pisao
johnny

Offline saro

• Novi član
  • *
help
« Odgovori #2 u: Lipanj 04, 2006, 14:18:00 poslijepodne »

eto ih, mal je ispackano staklo izvana, a ni fotic vise nije kao sto je nekad bio pa ono :)
Edited by: saro

Offline rolka

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
help
« Odgovori #3 u: Lipanj 04, 2006, 14:35:00 poslijepodne »
da da ancitrusi
johnny