0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: max-max - Travanj 24, 2016, 20:03:19 poslijepodneKod tebe mi se jako sviđa ta jednostavnost kod izrade ribnjaka i okoliša a opet ispadne lijepo Ja ću ti skrenut pozornost na jedan detalj , zemlja oko ruba ribnjaka ti je dosta višlja od cigli i sada dok se biljke još nisu razrasle i pokrile zemlju imati ćeš problem , kod prve kiše voda će odnijeti zemlju u ribnjak . Postavi još jedan red cigle ili iskopaj mali kanalić uz rub cigle da voda ne nosi zemlju u ribnjak da, barem dok bilje ne pokrije površinu a onda makneš taj red [/ I o tome sam razmišljao zemlja neće preko cigle jer sam ju nagazio tako da je trenutno ispod razine cigle ,a zid je zidan i premazan ljepilom iznutra tako da su fuge popunjene ]
Kod tebe mi se jako sviđa ta jednostavnost kod izrade ribnjaka i okoliša a opet ispadne lijepo Ja ću ti skrenut pozornost na jedan detalj , zemlja oko ruba ribnjaka ti je dosta višlja od cigli i sada dok se biljke još nisu razrasle i pokrile zemlju imati ćeš problem , kod prve kiše voda će odnijeti zemlju u ribnjak . Postavi još jedan red cigle ili iskopaj mali kanalić uz rub cigle da voda ne nosi zemlju u ribnjak
trebao si spojiti u jedno hoće biti neka daska za skakanje sa terase