Studeni 05, 2025, 21:56:08 poslijepodneNajnoviji Član: bota

Autor Tema: Ying & Yang  (Posjeta: 1102 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sagittarius1

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 46
Ying & Yang
« u: Svibanj 04, 2014, 01:01:28 prijepodne »
Dakle ovako priča ide oko uskrsa odlučim promijeniti auto, potrebe obitelji me natjerale (nemogu natrpat ženu, dijete i sebe u audi tt) pa našao zamjenu (passat variant) sve super dizel mjesta ko u priči...to sam odradio u slavoniji. Vozi nazad u istru, posao pa zatim ulet u HR birokraciju čekanje po hodnicima 5sati da dobijem uplatnicu za f..kin porez (cekam da im dam lovu!!) gospodja u najprometnijoj sobi porezne uprave ne želi ni čut moju vrijednost vozila sa ugovora nego klika po svojim tablicama i utvrdjuje čak 20k kuna veću vrijednost! Uz moj pozitivan stav+ malo šarma i obećanja za najveću milka čokoladu na svijetu nalazimo zajedničku cifru meni prijvatljivu..pa onda opet malo Benny Hill po kioscima u potrazi za taksenim markicama, tehnički opet čekanje i plaćanje(btw nova prometna,nema više knjižice vozila), čekanje u policiji za poništenje starih tablica+ ovjera prometne zatim opet na tehnički po nove tablice iiii gotovo!
Došao praznik rada napravio se roštilj (u pauzama kiše) pojelo se i popilo.
Zaredala se kiša u Istri ne popušta, kaže meni draga daj mogli bi pogledat neki film dugo nismo..može!
Klik klik......? plazma je pokleknula raznim nestancima struje i fluktuacijama napona od našeg dragog CRAP-a tj. HEP-a..srećom spojen slobodan dan u firmi, kopam ormare i ladice u potrazi za računom i garancijom dok mi djete skače po ledjima..opaaa evo papira! Čitam uvjete garancije i nevjerujem "da biste ostvarili pravi na blabla...trebate račun, pan-europsku garanciju (check, check) i pazi ovo ambalažu!!?! who da f..k čuva kutiju od 42" tv-a 5god??? zovi trgovine ganjaj kutiju ma kakvi (uletio frend i kaže ima nekakvu) woohoo kopaj stiropor po stanu ko deda mraz da uglavim tv riješeno, zovi trgovinu da pošalju kurir službu da voze to čudo ipak je petak ak ne sredim sad nema mrdanja do pon.
Kažu samo vi zovite CityEx mi plaćamo sve! Cool...halo trebam poslati tv na servis, u redu dimenzije paketa? Hmm sek. Metar pri ruci blaxblaxbla mhhh mhh a recite jel to LCD ili Plazma, plazma gospodjo ali nerazumijem kakve to veze ima? Pričekajte..halo? Da.. Nažalost mi ne prevozimo plazme!!! WTF!!!
Zovi trgovinu da oni zovu cityex..bude se kolega javio tik tak..ništa do ponedjeljka

Unaprijed se ispričavam za dug i glup post al što kaže žena sad bez telke moramo razgovarat LOL
Pa u nedostatku gore navedenog davim i Vas dragi forumaši, a tko zna možda netko ubere i neki savjet ili se nasmije  :)
U svim ovim akcijama i nedaćama Vaš (još uvijek bez akvarija)
Sagittarius1
The only drink I like ice in is water, because you can’t water down water.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
Odg: Ying & Yang
« Odgovori #1 u: Svibanj 04, 2014, 12:13:17 poslijepodne »
Dobar si...baš nam fali neka simpa kolumna.. ;)

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #2 u: Svibanj 04, 2014, 12:19:41 poslijepodne »
Ma nabavi akvarij pa ti TV neće ni trebati.

Offline Sagittarius1

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #3 u: Svibanj 04, 2014, 13:19:54 poslijepodne »
Hvala hvala! Utažili smo žedj za ribicama nakratko tako što smo posjetili Aquarium u Puli jučer..
Dosta skup upad 60kn po glavi ali je izbor riba dosta velik.
Sin mi je već ovisnik o ribicama (3,5g) :)
Nadam se ovaj nadolazeći tjedan našem tanku..

P.S.
Dosta riba izgleda loše, leže uz kamenje nepomične, par ih pluta po površini, jednu papaju rakovi...itd

Ponosan na naše forumaše pohitao sam predstaviti donirane diskuse, kad ono prcc...
Plivaju 3 kom cca. 7cm dužine sa skalarima u ne baš sjajnom izdanju.
Produžili smo do sobe sa blacktip morskim psom..
The only drink I like ice in is water, because you can’t water down water.