Kolovoz 07, 2025, 14:23:11 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: novi setup  (Posjeta: 5548 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ruki

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
novi setup
« Odgovori #25 u: Svibanj 09, 2006, 17:57:00 poslijepodne »
Modra galica bi mogla biti problem ako je ostala u drvetu. A da li ostaje ona u drvetu?
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
novi setup
« Odgovori #26 u: Svibanj 09, 2006, 19:12:00 poslijepodne »
@STOJKE : vidi link , folija je samoljepiva, a staklo prije lijepljenja je ocisceno, odmasceno (sredstvo za pranje stakala, aceton) i nakon toga navlazeno vodom s malo sredstva za pranje sudja, likvi, carli, jar, bilo sto. Nakon postavljanja folije krenes istjerivat mjehurice zraka, najbolje nekom tvrdom gumom. Ostalo je i meni par mjesta sa sitnim mjehuricima, ali zato sto staklo na tim mjestima nije najbolje ocisceno

@ruki : iskreno, pojma nemam da li modra galica ostaje u drvu, ali buduci da je grana bila na cokotu desetak godina, na kisi, snijegu, suncu, vlazi...Smatrao sam to vrlo malim rizikom. Cak je nisam ni ogulio do kraja, vec samo one dijelove koji su lako otpali, a ovako s korom izgleda jos bolje nego skroz ogoljena. Za sada nikakvih problema, svi su zivi i na broju, o veselju da ne govorim

O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
novi setup
« Odgovori #27 u: Svibanj 10, 2006, 20:51:00 poslijepodne »
za modru galicu sam skoro siguran da ne "ulazi" u biljku.. no za sigurnost bum pito vinare pa potvrdim...
bogat je onaj koji malo daje ..