Srpanj 19, 2025, 19:14:27 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: pitanjce...malo...  (Posjeta: 647 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kalel

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
pitanjce...malo...
« u: Travanj 24, 2006, 14:41:00 poslijepodne »
nego pozdrav ovom dijelu foruma...wouuu   ...koliko boja...wuuu  ..vidi preljevaju se....bas je...velik   ...nego...imam pitanje jedno koje je vama blize ...tj. ta problematika je bliza vama nego meni.,..npr.. za jednog vodozemca je potrebama stalna temperatura vode...da bude oko ...tj. od 16 do 20 max...pa moje pitanje je posto cu se sada preselit u potkrovlje u kojem...mislim barem za sada necu imati klimu...bojim se temperature preko ljeta..kako to kontrolirati?kako je smanjiti? btw vodozemat je iz stajacica,daklem jezera..tako da neka veca strujanja vode otpadaju..ajde hvala vam na pomoci unaprijed i pozdrav  
U.LJ.E.Z-Udruga Ljubitelja Egzotičnih Životinja
zllo nemoj se prebaciti...ali ako zelis ucini to *placljivo lice*

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
pitanjce...malo...
« Odgovori #1 u: Travanj 24, 2006, 14:48:00 poslijepodne »
bez klime teško...bez skupog frižidera još teže.. ali možda ti je spas u UradiSam verziji frižidera, koja je uglavnom velika, nezgrapna i ružna... u biti se radi o npr. staroj škrinji (onoj maloj kockastoj) kroz koju provodiš crijevo (u njoj nafrkano da što dulje voda cirkulira unutra) iz akvarija i natrag u njega

Offline kalel

• Punopravni član
pitanjce...malo...
« Odgovori #2 u: Travanj 24, 2006, 14:52:00 poslijepodne »
  ...prva moja reakcija je bila  hmm? WTF mates?hm...da razumijem...dakle nema nista ...nesto ...sta ja znam..manje kompicirano?neka napravica ? or something?...hmm...ovo zvuci i ruzno i ...komplicirano ne za slozit...ali za hodat oko toga..i za odrzavat...oke... hvala..ako imas jos neki..manje ruzan prijedlog nabaci ga..
pozdrav

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
pitanjce...malo...
« Odgovori #3 u: Travanj 24, 2006, 15:29:00 poslijepodne »

Citat: kalel
dakle nema nista ...nesto ...sta ja znam..manje kompicirano?neka napravica ? or something?...

manje ružan i puno jednostavniji ti je aquarium cooler,... doduše ta elegancija i dobro košta,...Pogledaj u Matide (imaš link na početnoj stranici) mislim da ih oni imaju,...

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
pitanjce...malo...
« Odgovori #4 u: Travanj 24, 2006, 15:44:00 poslijepodne »
A privremena diy rjesenje koje je imao netko na forumu (uzmes par metara crijeva smotanog u spiralu i kroz njega vodenompumpom tjeras vodu iz akvarija nazad u akvarij, a to cijelo crijevo je u nekoj posudi (putnom frizideru najbolje) u kojem je voda i zaledjene pet boce s vodom)?
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline kalel

• Punopravni član
pitanjce...malo...
« Odgovori #5 u: Travanj 24, 2006, 16:28:00 poslijepodne »
evo bas gledao malo po netu...uglavno da cijena je visoka...ali nije tako bas visoka koliko sam se bojao...a i tak i tak ima jos vremena dosta...oko 200 ojro je mini cooler koji je dostatan za 100 litara...sto je..ja mislim malo...za akvarij od 250 litara makar ce i biti samo napunjen 60%...toliko zelja...ali tako malo novaca...ima vremena...
pozdrav