0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mislim da bi moglo,a ako je onaj akvarijum od 120l,možda i neke Apistogramme...
Moj ti je savjet - da ne tražiš savjet koje ribe da uzmeš, jer ćeš se u protivnom načitati svakakvih stvari, i od onih koji znaju nešto, i od onih koji ne znaju, a misle da znaju pa lupaju svašta, jer svatko ima neke svoje prioritete i afinitete u vezi istih, imaš tu lijepu bazu riba pa malo prouči i vidi koje bi ti odgovarale i bile kompatibilne jedne s drugima, a i imaš bespuća interneta pa udri...
Citat: PeraCar55 - Siječanj 15, 2014, 18:28:41 poslijepodneMislim da bi moglo,a ako je onaj akvarijum od 120l,možda i neke Apistogramme...Ovo sam mislio da umesto krebensisa ubaciš Apistogramme.
Ima li jos netko iskustva sa guppyima i kribensisima?Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Aha, a apistogrami je kolju gupije? A rasbore ne predstavljaju problem ni kod apistograma ni kod kribensisa, jel?Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Citat: vidopulos - Siječanj 22, 2014, 15:38:00 poslijepodneAha, a apistogrami je kolju gupije? A rasbore ne predstavljaju problem ni kod apistograma ni kod kribensisa, jel?Sent from my HTC Desire X using Tapatalkhttp://www.aqadvisor.com/AqAdvisor.phpOvdje unesi sve podatke, pa malo vidi, imas veliki izbor... Ni ja nisam znao sta bi i sta nebi, ali ovo mi se pokazalo kao super rjesenje...