Srpanj 29, 2025, 19:40:28 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Pitanjce  (Posjeta: 1481 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Paddy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 25
  • bez alata nema zanata
Pitanjce
« u: Prosinac 26, 2013, 18:40:21 poslijepodne »
Pošto je/ideja o jednom/vodozemcu otpala jer nema mjesta za njega ,stavit cu u akvarij on 96l zivorotke.
E sad me jedino zanima dali trebam imati poklopac ili samo da iznad namontiram svjetlo?
Inace akvarij je 80*35*35
Grijac atman 100w
Filter hang on haqos flex 480 ili ako ce trebat poklopac haqos expro 1200 samo kaj cu morati smanjiti protok

Hvala,Paddy :)

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
Odg: Pitanjce
« Odgovori #1 u: Prosinac 26, 2013, 19:11:38 poslijepodne »
Pošto je/ideja o jednom/vodozemcu otpala jer nema mjesta za njega ,stavit cu u akvarij on 96l zivorotke.
E sad me jedino zanima dali trebam imati poklopac ili samo da iznad namontiram svjetlo?
Inace akvarij je 80*35*35
Grijac atman 100w
Filter hang on haqos flex 480 ili ako ce trebat poklopac haqos expro 1200 samo kaj cu morati smanjiti protok

Hvala,Paddy :)

To ovisi o tebi , mozes napraviti diy poklopac i staviti ledice , lampe ili stedne . Mozes napraviti visecu rasvjetu za akv. Prosvrljaj po forumu i internetu o izradi poklopaca ima dosta tema i clanaka o tome . Da li mislis ici na neke zahtjevnije vrste bilja + co2 ili ...

Offline Paddy

• Punopravni član
  • bez alata nema zanata
« Odgovori #2 u: Prosinac 26, 2013, 19:22:16 poslijepodne »
Ma mislio sam staviti u prvi plan anubias i uglavom zelene biljke i da postavio bi diy co2 ,samo dali se moze diy co2 namjestiti na hang on filter.
Ne krivo si me shvatio dali trebam staviti komad plexiglasa ili stakla na akvarij ako necu imati poklopca ili mogu imati samo iznad lampe da tank ebude s nicim zatvoren?

Offline Venom

• Punopravni član
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #3 u: Prosinac 26, 2013, 19:29:09 poslijepodne »
Vidim da si "mlad" kao i ja i da si "smotan" (nemoj se ljutit) kao i sto sam ja bio u pocetcima svoje akvaristike . Evo procitaj prirucnik za pocetnike a i na portalu mozes naci clanaka o izradi poklopaca . Staklo mozes i nemoras stavit s tim da ce ti vise vode hlapiti bez "stakla" ali valjda ti nije problem dnevno u akv. uliti casu dvije vode koja ishlapi  :up:

Offline Paddy

• Punopravni član
  • bez alata nema zanata
« Odgovori #4 u: Prosinac 26, 2013, 20:16:27 poslijepodne »
Ma nista se ne ljutim svi smo takvi samo sam htio znati dal ce mi ribice skakati van inace vecinom sve znam jer sam tu na forumu godinu dvije vec inace hvala akvarij ce valjda sljedece godine bit postavljen jer sad trenutno preuređivamo
Hvala,Paddy  :)

Offline Venom

• Punopravni član
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #5 u: Prosinac 27, 2013, 11:25:12 prijepodne »
Ma nista se ne ljutim svi smo takvi samo sam htio znati dal ce mi ribice skakati van inace vecinom sve znam jer sam tu na forumu godinu dvije vec inace hvala akvarij ce valjda sljedece godine bit postavljen jer sad trenutno preuređivamo
Hvala,Paddy  :)

Pa posto ces imat zivorotke nevjerujem da ce bit problem sa iskakanjem van akvarija , ja ih nisam nikad drzao pa ti nemogu sa sigurnoscu reci ali nece one van ne boj se  :D