Lipanj 27, 2025, 18:47:46 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Baš me zanima koju boju je naveo kod registracije auta :-)  (Posjeta: 4016 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
Odg: Baš me zanima koju boju je naveo kod registracije auta :-)
« Odgovori #25 u: Prosinac 23, 2013, 14:33:26 poslijepodne »
sve je moguce, ali ovaj video je fake, kao sto se i vidi.. ima hrpa ljudi koji imaju love, i koji stavljaju slicne boje koje se na odsjaj razlikuju. kao npr kinezi su izmislili auto koji je na touch, nedavno je bio izlozen na jednom auto sajmu kod njih, i auto mjenja boje onako kako vi zelite.. također po sebi ima touch, znaci iz vana po njemu mozes raditi sto hoces.. tako da ova boja je moguca.. a sto sve postoji u svijetu to se jos nezna, mi smo premali ljudi da bi ista znali o necemu sto se skriva i ono sto znaju samo veliki.. :)

Offline AndrejX

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Odg: Baš me zanima koju boju je naveo kod registracije auta :-)
« Odgovori #26 u: Prosinac 23, 2013, 16:31:37 poslijepodne »
Mda, urota velikih ne dozvoljava da mali ljudi imaju promjenjive boje na vozilima :)

Ovo gore je fejk kao sto je i kolega dokazao par postova kasnije, postoje ne boje nego zavrsni sloj laka s velikom kolicinom perli i koji je prilicno kompliciran za apliciranje (cca. 800 kn/l) zbog bezbroj finih slojeva ali na zalost popravak pojedinog dijela kod ostecenja je prakticki nemoguc bez da se ne uoci razlika.

Show modele nema smisla usporedivati posto je njihova primjena iskljucivo u cilju demonstriranja tehnologije i takvo vozilo s raznim displayima ili slicnim materijalima bi malcice drukcije izgledalo nakon kruga po gradu ili kisi,