Eto,posao završio,sad mogu malo lakše disati i odmah neka dobra vest za Tropheus fane.Naime podstaknut željom akvariste,ja sam iskoristio jedno slobodno popodne,kad je žena polagala ispit,da sam obilazio malo akva radnje i tako naišao i na jednu radnju,gdje je vlasnik bio stvarno pozitivno orientiran ka nabavki nekih Tropheusa,ne duboisi,nego nekih "skupljih".
I tako napravim,uz pomoč akvariste spisak i stvarno taj vlasnik nabavi dve vrste sa onog spiska i još se žali što je loša ponuda u to vreme,a u počeku proleća uvek je tako,jer čovjek je želio nabaviti sve što je bilo na tom spisku.
Da ne dužim dalje ima na šalteru Tropheus moorii "orange"/10 kom/,odmah da kažem ,da ih nisam vidjeo,jer još nisam posle toga bio tamo,a cena jim je malko više negoli Tropheus duboisi Maswa.Naravno želja je to ,da se proda u kompletu pravom i istinskom ciklid fanu.
Sad če neko reči,šta ja imam od toga,mogu slobodno reči da ništa,osim što sam dao vlasniku par savjeta oko uzgoja,i ostalih stvari,i neko veliko zadovoljstvo,da ,ako se oče može se i dobiti,u tom slučaju tropheuse.
Da ne ispadne to kao neka reklama,ko je zainteresiran,znade se PM.
A Tropheusi su u karnatini,i po poslednoj informaciji,pucaju od zdravlja,a dužine su negdje od 7-8 cm.