Lipanj 28, 2025, 20:33:25 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Ima možda tko Grunding Smart TV ili nekakav Smart TV?  (Posjeta: 14475 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AndrejX

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Odg: Ima možda tko Grunding Smart TV ili nekakav Smart TV?
« Odgovori #25 u: Rujan 03, 2013, 14:56:53 poslijepodne »
[Što se tiče panela za LCD televizore, ja znam da LG baš pravi panele i prodaje ostalima, i negdje sam čitao da postoje 2 ili 3 proizvođača panela na svijetu, jedan od njih je LG, druge ne znam... Ovi ostali to kupuju i onda svoju elektroniku stavljaju...

Najveci proizvodaci velikih LCD panela su LG, Sharp i Samsung.

Offline Nuclear

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: Ima možda tko Grunding Smart TV ili nekakav Smart TV?
« Odgovori #26 u: Rujan 04, 2013, 23:39:16 poslijepodne »
Stigla plazma danas. Sve u redu, ima web browser i sve ostalo što je i prvotna trebala imati  :up:. Primjetio sam da je slika dosta tamnija nego na LCDu (LCD je poprilično blještao kad ga se nafrlji do kraja), no vidim po Internetu da je to jedna od značajki plazma televizora.

Slika je inače stvarno super, pogotovo što se tiče sporta (nogomet, tenis), nema onog mućenja slike u brzim kadrovima kao što imam recimo na LCD 60Hz monitoru...

Što se tiče TV-a bila je izložbeni primjerak u trgovini, i rekli su da nije skoro uopće radila jer im antena na tom mjestu ne valja (al nikad ne znaš jel lažu). Našao sam upute kak se ulazi u servisni izbornik, i vidim da ima 63h rada i da je upaljena 33 puta.

S tim da smo ju mi danas silovali jedno 10h i upalili jedno 10 puta  :D

Onda znači stvarno u trgovini nije radila, eventualno 10 dana po 5 sati MAX... Pretpostavljam da je to u redu...