Srpanj 12, 2025, 19:54:48 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Cudnovato  (Posjeta: 1300 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sven1503

• Trade Count: (-1)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 29
Cudnovato
« u: Siječanj 30, 2014, 20:34:13 poslijepodne »
Pozdrav,
Dakle zanimaju me kritike.. i pohvale, ako ih ima uopce .. dakle radi se o 45 litrenom akvarijiču.. sa 6 guppya i 4 zebrice 3 jabucara i puuno onih obicnih malih puzeva ... Od bilja imam par cripty, bacopa monnieri, sagittarie, vallisneriu, Cryptocoryne aponogetifolia... ali svo bilje je zasadeno prije tjedan dana posto prije toga sam imao samo Cryptocoryne aponogetifolia i napravila se suma i izbacio ju van poklonio ju ( sad mi je malo zao al dobro sta je tu je... da je ostala stavio bi ju u kut... al dobro .. sad cekam da se ovo razraste  i cekam na neku mahovinu ili neku manju travu koju cu ubacit kod sljedeceg ciscenja cca 3 mj .. jel sam malo fulao s formacijom bilja sad... pumpa je neka hmm.. iskreno neznam koja al za sad radi svoju ulogu...  za rasvijetu ne pitat :D ( home made je )  jel sam dvije fluo cjevi sjeb,.. a i nekak mi je bila preslaba... tak da ima svacega  dok ne nadem bolju ideu i izvor financija :D ... bilo je punooo previse guppya al bilo je malo ratno stanje  nesto je podijeljeno nesto je uginulo.. ( mozda je neko citao prosli post ) ...

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
Odg: Cudnovato
« Odgovori #1 u: Siječanj 30, 2014, 21:20:27 poslijepodne »
Ovo izgleda čisto pristojno, jedino malo bodu oči ovi crveni kamenčići.

Offline sven1503

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Siječanj 30, 2014, 21:24:20 poslijepodne »
heh ... da znam prvo su bili oni pa  sam presao na sitnije i onda su bili pol pol.. i da bi cjelu noc proveo prosijavanjem i ostavio samo bijeli..  i jucer ubacio crvenog ... i opet vidim da je to bila losa idea.. al dobro sta je tu je .. necu sad kopat i radit nered..

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #3 u: Siječanj 30, 2014, 21:25:33 poslijepodne »
Kad se razraste, prekriti  će ga bilje.

Offline Tanit

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
« Odgovori #4 u: Siječanj 31, 2014, 11:52:11 prijepodne »
Crvenu podlogu bi svakako trebao izvaditi van, budući da je samo na vrhu, lako ju posaugaš s crijevi prilikom čišćenja. Ja bi također maknula i ovu pozadinu, možda da staviš neku jednobojnu umjesto te šarene? Raspored kamenja mi isto nije baš prirodan, ove koji su skroz do stakla bi mogao pomaknuti malo prema iza. Također bi se koncentrirala na samo jedan tip kamenja. :up:

Offline sven1503

• Novi član
  • *
« Odgovori #5 u: Siječanj 31, 2014, 12:05:41 poslijepodne »
Hmm, neznam dal si procitao od pocetka, znaci kamenje i svo bilje je stavljeno mislim da u utorak... prije toga je bio panj.. s kojim nisam bio zadovoljan, izbacio van svu travu sve poceo ispocetka.. a s obzirom da je vrijeme za qurac.. tesko mi je bilo nac kamenje  a u okolici nikakvih kamenja... pa je bilo snadi se di znas ( cviječnjaci po ulici i sl.. ) i da s obzirom da ce bit pitanja da testiran je svaki.... a ovi sta su od napred da i sam se slazem da sam fulao.. ne samo kamenjem nego i biljem ... al ispravit cu oko 3-4 mj kad ce bit ponovno ciscenje...  hvala na komentarima ... I da. .. dal neko ima viska mahovine ? :D