Pozdrav,
Dakle zanimaju me kritike.. i pohvale, ako ih ima uopce .. dakle radi se o 45 litrenom akvarijiču.. sa 6 guppya i 4 zebrice 3 jabucara i puuno onih obicnih malih puzeva ... Od bilja imam par cripty, bacopa monnieri, sagittarie, vallisneriu, Cryptocoryne aponogetifolia... ali svo bilje je zasadeno prije tjedan dana posto prije toga sam imao samo Cryptocoryne aponogetifolia i napravila se suma i izbacio ju van poklonio ju ( sad mi je malo zao al dobro sta je tu je... da je ostala stavio bi ju u kut... al dobro .. sad cekam da se ovo razraste i cekam na neku mahovinu ili neku manju travu koju cu ubacit kod sljedeceg ciscenja cca 3 mj .. jel sam malo fulao s formacijom bilja sad... pumpa je neka hmm.. iskreno neznam koja al za sad radi svoju ulogu... za rasvijetu ne pitat

( home made je ) jel sam dvije fluo cjevi sjeb,.. a i nekak mi je bila preslaba... tak da ima svacega dok ne nadem bolju ideu i izvor financija

... bilo je punooo previse guppya al bilo je malo ratno stanje nesto je podijeljeno nesto je uginulo.. ( mozda je neko citao prosli post ) ...