Nakon dosta vremena i ja sam se odlucio preci na "vasu" stranu

Dakle akvarij je 63l koji je prije rasformacije bio neki biljni sa altspinosama,malim jatom neonki i ancistrusom.Iako su i to bili ciklidi odjednom me samo puklo i htio sam upoznat malo Afrike.Onemogucen kako novcima,kako prostorom,tako i ukucanima(eh da je barem stan samo moj) ovo mi je jedina opcija,bar dok nesto ne ustedim.I tako sam polako krenuo u realizaciju,prodao stare ribe,nabavio pijesak,kamenje i nesto bilja(Mama kaze,ako zelis imat akvarij,mora bit bilja u njemu) i tako sam nesto skrpao a da opet nije cijeli zelen.I sad jos samo cekam puzeve kucice koje ce doci sutra i naravno ribe.
Akvarij je juwelov 63l,original rasvjeta (t8 15 ili 18 w nesjecam se vise) je zamjenjena sa t5 24w.
Filter je haqos expro 500 a za grijac neznam,da budem iskren neda mi se gledat

podloga je pijesak za pjescanike kupljen u bauhausu,kamenje takoder,sve naravno prije prokuhano i oprano a od bilja su tu 2 vrste crypti,vallisnerija,microsum i jedan mali anubias.
posto je filter ostao od proslog akvarija,a i dio vode takoder sumnjam da cu ga trebat dugo ciklirat,no da ne duljim evo par slika