pročitam par zadnjih postova u vezi C. leptosoma...pa mogu oni i u teglu od krastvaca...što da ne i verovali ili ne i tamo če se izmrestiti.
I kad je to tako..što bre pitate može ono može ovo...sve može u akvarij kojeg ste naumili. Mislim da litraža akvarija uopšte nema veze, bitno je da je akvarij i da ima filter i onda u akvarij može sve da ide..
Možda je to bilo nekom glupo čitati...verujte i meni je bilo tako čitati par postova.
I da ponovim za C.leptosome adekvatana je akvarij dužine 150 cm., sve što je izpod toga to nija akvaristika nego je to kvaristika. I akvarista dodje, logira se u nadi da če tu dobiti neke dobre inforamcije i savete...medjutim vidim, da nije tako iako sam ja bio uveren, da je po pitanju pravih informacija Akvarij net jedan od boljih foruma..mada ?
I sad da ponovim C.leptosome su jatne ribe, treba imati njih u povečoj jati a ne u nekoj maloj...Ti su ciklidi vrsni plivači, koji se zadržavaju u gornejm dijelu akvarija. I želimo uživati u njihovoj gracioznosti....akvarij od 150 cm.dužine i napred...