Srpanj 19, 2025, 10:46:52 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: promijenjena ličnost  (Posjeta: 962 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline igica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
promijenjena ličnost
« u: Siječanj 18, 2006, 09:39:00 prijepodne »

Umalom sam akvariju od 40 litara imao između ostalih i dva skalara od 7 cm (zlatni) i 5 cm (prugasti). Imali su prirodne nagone u smislu prehrane, ubij sve pa nahrani prvo sebe. Kad su došli u veliki od 120 lit zlatni je postao pjesnik, stalno stoji u jednom uglu i uopće se ne hrani. Nezainteresirano dopliva do hrane na površini, na par mm i onda odustane. tako već mjesec dana. nisam primijetio da mršavi, sve su neonke na broju i sada mi nije jasno. Jede li on možda noću tajno biljke? Inače nema nikakvih vanjskih znakova bolesti.

ora et labora

Offline lula

• Punopravni član
promijenjena ličnost
« Odgovori #1 u: Siječanj 18, 2006, 09:51:00 prijepodne »
Ista stvar je i kod mene. I tek je jučer počeo jesti ali samo larve. A u međuvremenu sam ga liječio za hexamitu ali nije bila ona kriva.
Varaždin / Hrvatska

Offline Tanita

• Novi član
  • *
promijenjena ličnost
« Odgovori #2 u: Ožujak 02, 2006, 00:11:00 prijepodne »
Imala sam sličan problem, no stvar nije bila u bolesti već je dečko samo želio novu hranu, Tetrine granule za skalare tamani kao lud
Anita

Offline Petar

• Punopravni član
  • **
promijenjena ličnost
« Odgovori #3 u: Ožujak 02, 2006, 10:01:00 prijepodne »

Meni i moji skalari sa vremena na vrijeme uzmu pauzu od klope na par dana. Valjda imaju negdje sakrivenu vagu pa se svako jutro izvazu pa kada vide promjenu u tezini zakljuce da je vrijeme za laganu dijetu

Mislim da nemas razloga za brigu. Sigurno nesto cupnu sastrane dok ih ne gledas.