Super su zvjerčice! 
Funkcioniraju kao trio? Mislim, desi li se ponekad kakvo natjeravanje između ženki?
Meni je uvijek puno ljepše i zanimljivije promatrati terarij sa skupinom životinja u kojem možemo promatrati njihove socijalne interakcije.
Hvala Nino,
Sad će uskoro bit godina dana da funkcioniraju bez ikakvih razmirica, dapače, na proljeće kad im produljim foto period nadam se prvim jajima jer su ženke sad već odrasle i fino popunjene.
Imao sam 3 ženke ali nažalost jedna uopće nije počela jest kod mene, i pokušavao sam na svakakve načine ali nakon par mjeseci je uginula. Moguće da je bila wc jer sam ju naknadno uzeo, moguće da je bio neki zakržljali mužjak pa je bio pod stresom radi ovog, možda su neki paraziti....
U planu mi je malo popunit terarij, ali to se mora još malo strpit
A pas je živi horror, ne sluša apsolutno ništa, sve kaj ju naučiš zaboravi za 5 minuta, da bi ju nešto naučio trebaš imat brdo hrane...piša i kaka po cijeloj kući, spava samo na krevetu, razmontirava krevet, kad ju steraš dolje počne cvilit ili lajat jer misli da se igraš, onda ju nekaj pukne pa ne želi jest hranu dok joj ne pomiješaš s nečim njoj finim, hrče, prdi...ko da je sami vrag ušo u to preslatko malo stvorenje
Sva sreća da je sestrina pa nije cijelo vrijeme doma