Ljudi , oprostite mi što postavljam previše pitanja , al ja sam "newbie" u akvaristici pa niš neznam? Ovako imam jedu ribu i dva puža u akvbariju od 54 litara (znam, nemam bilje i akvarij je premal i blablabla...) .Filtracija zadovoljava kriterije, riba se hrani umjereno. Puževi se isto hrane . Riba fest ima neke probleme s probavom , a sad je prfed par dana imala popucale peraje, al to je prošlo (bez lijekova). FFM stavljam,vitamine stavljam.Al otkad su joj peraje prestale pucat , stalno je pasivna. Leži na dnu , a kad ja dođem onda me gleda kroz staklo i pliva mi pred facom.Nekad malo propliva , a inačer ko da stgalno spava. Kad joj navečer davam jest, prvo malo ko da sam ju tek probudio i ko da je zbunjena pa ne kuži hranu , al za 10 sekundi živne i sve pojede.
???????????????????????' Jer to možda zbog toga kaj neman nikave druge ribe pa joj je dosadno , jer znam da su pajčolanke društvene ribe i da ih treba bit barem dvoje, a čekam veći akvarij u 6 mjesecu ili je to opet neka PROKLETA boleština !!!!!????
Hvala na odgovoru !