Srpanj 02, 2025, 07:33:48 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: maxTV WTF?  (Posjeta: 1515 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline enigma1986

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
maxTV WTF?
« u: Ožujak 14, 2013, 17:34:48 poslijepodne »
NAIME UZEA SAM MAXTV OSNOVNI PAKET  ,I SAD MALO PROLETIM KROZ PROGRAME  I IMAN SVE ZIVO OTKLJUCAN0 I HBO ,HBO COMEDY SVI CINEMAX PROGRAMI SVI SPORTSKI,UFC KANAL,SVI ADULT KANALI  ??? WTF :)

Offline bitangazg

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
Odg: Re: maxTV WTF?
« Odgovori #1 u: Ožujak 14, 2013, 17:37:18 poslijepodne »
mislim da je to samo tako 1mj. neka akcija tako sam i ja kad sam uzeo b-net imao prvih 1mj. sve zivo i onda su to pogasili valjda da navuku ljude da ukljucuju te dodatne pakete

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
N.Zagreb

Offline ifsilon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • U usta ga vista, bejbe!
    • Ifsilon Exotics
Odg: maxTV WTF?
« Odgovori #2 u: Ožujak 14, 2013, 17:38:35 poslijepodne »
Da ti nije možda prst pobjegao na caps lock?

Offline dale

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #3 u: Ožujak 14, 2013, 17:40:59 poslijepodne »
To ces imat mislim prvih mjesec dana ili 3 mjeseca onda ce ti polako zakljucavat.Tako je bilo mojoj mami.

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Ožujak 14, 2013, 17:53:28 poslijepodne »
to sam i mislia da je navlakusa :) jbg :)

Offline rus

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Ožujak 14, 2013, 18:40:55 poslijepodne »
Da,pogasit ce ti 70 posto discovery programa i ostavit 12 pink srba... Ja sam istog trenutka odjavio i prebacio se na vip. Flat+tel+tv(prosireni paket) dodje jeftinije nego kod njih manje programa i telefona
I plus sta je ugovor na godinu samo

Offline tommySB

• Trade Count: (+15)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #6 u: Ožujak 14, 2013, 18:53:11 poslijepodne »
Da,pogasit ce ti 70 posto discovery programa i ostavit 12 pink srba... Ja sam istog trenutka odjavio i prebacio se na vip. Flat+tel+tv(prosireni paket) dodje jeftinije nego kod njih manje programa i telefona
koliko te izađe mjesečno i kakav ti je internet,brzina...
jesi zadovoljan?
CATCH AND RELEASE
Znao je reći marva je marva,u trnju jede u blatu spava, al se nikada ne uprlja ko čovjek

Offline rus

• Punopravni član
« Odgovori #7 u: Ožujak 14, 2013, 19:05:09 poslijepodne »
Trebalo bi 290-300 kn dok je tcom bio 380-390. Veza je ok ne puca i ruter jos nisam morao gasit palit iz struje. Tv takodjer ne steka dok je maxtv trzao zadnje vrijeme kojstantno. Sa telefona badave zoves fixne i vip dok se placa jedino uspostava. Programa je 120 a od toga ima dosta ovih znanstvenih i sa zivotinjama dok pinkova nema :)
Sad cekam prvi racun pa cu znat tocno al za sad zadovoljan

Offline Piranhaa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
« Odgovori #8 u: Ožujak 14, 2013, 20:21:27 poslijepodne »
A to ti je promotivno tako.... mjesec dana ili ne znom mozda su sada stavili na vise mjeseci.... imam aktivirane sve pakete osim djecijeg... do neki dan sam imala pink mjesec dana i onda me zvali zelim li aktivirati.. pa reko ajde.... + snimalica, i racun mi bez posudbe filmova iz videoteke dodje 380kn!!!! I prebacit cu se na iskon jer je jeftinije i bolje.... zali boze sta si uzeo maxtv ali ajde....
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Ožujak 14, 2013, 21:46:33 poslijepodne »
otkad vip ima flat internet,zar u njih nije max 5 gb prometa?

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #10 u: Ožujak 14, 2013, 21:48:15 poslijepodne »
A to ti je promotivno tako.... mjesec dana ili ne znom mozda su sada stavili na vise mjeseci.... imam aktivirane sve pakete osim djecijeg... do neki dan sam imala pink mjesec dana i onda me zvali zelim li aktivirati.. pa reko ajde.... + snimalica, i racun mi bez posudbe filmova iz videoteke dodje 380kn!!!! I prebacit cu se na iskon jer je jeftinije i bolje.... zali boze sta si uzeo maxtv ali ajde....
ma to stari uzea radi sporta ,ja iman maxadsl 4 godine flat rate  sta me zamima skinem  :)

Offline Piranhaa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
« Odgovori #11 u: Ožujak 14, 2013, 21:58:17 poslijepodne »
ma to stari uzea radi sporta ,ja iman maxadsl 4 godine flat rate  sta me zamima skinem  :)
[/quote]
A je je.... na net se ne zalim, sta god i koliko god skidala uvijek mi je ista brzina a i cjena.... to je plus... . ali maxtv ajme majko mila, svako malo izgubi se signal.. bolje da ti je stari uzeo onaj be net satelitsku.... to ste mogli uzeti neovisno o tome sta imas maxadsl....
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #12 u: Ožujak 14, 2013, 22:22:49 poslijepodne »
A je je.... na net se ne zalim, sta god i koliko god skidala uvijek mi je ista brzina a i cjena.... to je plus... . ali maxtv ajme majko mila, svako malo izgubi se signal.. bolje da ti je stari uzeo onaj be net satelitsku.... to ste mogli uzeti neovisno o tome sta imas maxadsl....
[/quote]a jbg :)

Offline rus

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Ožujak 15, 2013, 00:21:35 prijepodne »
B-net je vip odnedavno a sad i digi tv.
Flat imaju a od kad neznam

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #14 u: Ožujak 15, 2013, 08:52:13 prijepodne »
To ti oni pogase s vremenom. I budi jako jako oprezan, ako si uzeo MaxTV na probni rok od 3 mjeseca i želiš ga nakon tri mjeseca vratiti, to moraš uradit sam. Vrati ga 5 dana prije isteka roka. Fizički odnesi uređaj u T-Centar i budi siguran da te papirnato odjave. Naime, tjedan dana prije isteka probnog tromjesečnog roka će te nazvati neko is službe za korisnike i pitat će te da li si zadovoljan s uslugom i da li želiš još mjesec dana za 1kn. Ono kaj se krije iza te kurvanjske opačine je da si odgvorom DA, pristal na 12mjeseci ugovorne obaveze.
Tak je moja žena popušila. Ja sam pisal žalbe, al nije prošlo. Oni su mene o tome obavijestili na jednom računu u onim malim sitnim slovima koje niko ne čita. Gamad!

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Ožujak 15, 2013, 09:47:00 prijepodne »
To ti oni pogase s vremenom. I budi jako jako oprezan, ako si uzeo MaxTV na probni rok od 3 mjeseca i želiš ga nakon tri mjeseca vratiti, to moraš uradit sam. Vrati ga 5 dana prije isteka roka. Fizički odnesi uređaj u T-Centar i budi siguran da te papirnato odjave. Naime, tjedan dana prije isteka probnog tromjesečnog roka će te nazvati neko is službe za korisnike i pitat će te da li si zadovoljan s uslugom i da li želiš još mjesec dana za 1kn. Ono kaj se krije iza te kurvanjske opačine je da si odgvorom DA, pristal na 12mjeseci ugovorne obaveze.
Tak je moja žena popušila. Ja sam pisal žalbe, al nije prošlo. Oni su mene o tome obavijestili na jednom računu u onim malim sitnim slovima koje niko ne čita. Gamad!
ja s t comom nikad nisam ima problema sve uvik bilo uredni kvarovi kojih je bilo u jako malom broju bili bi uklonjeni u najkasnije 3 dana tako da neznam :)nijeuzet na provnii rok

Offline Vran

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #16 u: Ožujak 15, 2013, 10:25:41 prijepodne »
najkasnije 3 dana
Pa i nije baš da se trgaju od brzine :roll:
Humor prenosi dušu preko ponora i uči je da se igra vlastitom boli. -Anselm Feuerbach

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Ožujak 15, 2013, 10:34:03 prijepodne »
najkasnije 3 dana
Pa i nije baš da se trgaju od brzine :roll:
nikad duze od 3 dana nisam ceka :)

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #18 u: Ožujak 15, 2013, 10:39:20 prijepodne »
Moje je iskustvo da ih moras zvati,meni je u pocetku internet stalno puco,brijem da me svaki agent znao kad sam ih zvao,ali me nije bilo briga
Iz dana u dan,je da je potrajalo,ali su potegnuli i od centrale do doma pregledali svaki spoj,na dva mjesta su se zice jedva drzale,i kad su to rijesili otada nikakvih problema
Sada sam zadovoljan uslugom,ali cijenom nisam,precu na iskon jer cijena je niza,a i kucni telefon mogu iskljuciti posto ga rijetko koristimo,tako da ce samo ostati max tv i internet,usteda bi trebala biti 100+kn mjesecno

Offline sifra100

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • život je bajka !!!!!!!!!
« Odgovori #19 u: Ožujak 15, 2013, 10:46:30 prijepodne »
ma max tv je zakon :D  vip zafrkava sa signalom i vezom vise nego bila koja druga mreza !
mi smo u takvoj situaciji da ne mozemo imat nikakvog drugog provajdera osim t-com ili vip-a :( stara stanica.
a sta se tice brzine otklanjanja kvarova nema brzih od t-coma sve ostale koliko znam se ceka i po nekoliko tjedana a t-com ako nemogu rijesit preko sluzbe za korisnike onda su im tehnicari na terenu najkasnije u roku 3 dana i to ako je vikend . inace su meni uvijek izasli u roku 24-48 sati !

a ove programe si dobio na probu od 1-3mj  , a sta se tice osnovnog paketa kod skoro svakoga je drugaciji recimo ja sam vise nego zadovoljan  jer imam skoro sve sportske i discovery programe!

;)
ma život je lijep ???????

Offline enigma1986

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Ožujak 15, 2013, 10:54:21 prijepodne »
ma max tv je zakon :D  vip zafrkava sa signalom i vezom vise nego bila koja druga mreza !
mi smo u takvoj situaciji da ne mozemo imat nikakvog drugog provajdera osim t-com ili vip-a :( stara stanica.
a sta se tice brzine otklanjanja kvarova nema brzih od t-coma sve ostale koliko znam se ceka i po nekoliko tjedana a t-com ako nemogu rijesit preko sluzbe za korisnike onda su im tehnicari na terenu najkasnije u roku 3 dana i to ako je vikend . inace su meni uvijek izasli u roku 24-48 sati !

a ove programe si dobio na probu od 1-3mj  , a sta se tice osnovnog paketa kod skoro svakoga je drugaciji recimo ja sam vise nego zadovoljan  jer imam skoro sve sportske i discovery programe!

;)
:up: potpisujem tcom ima daleko najkvalitetniju uslugu jesu skuplji al su i daleko kvalitetnijid od onkurencije :)

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #21 u: Ožujak 16, 2013, 12:58:53 poslijepodne »
Uvijek kad sam imao problema sa max-tvom ja prijavim kvar, drugi dan dođu i poprave ili nazovu da dođu kad ti paše.
Tip koji dođe sve popravi, i sad kad nekad zna malo štekad neda mi se nikog ni zvat, jer me zeza žena da mora kuču pospremat jer če đoč majstor :D :D