Kolovoz 04, 2025, 15:27:26 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Biljke koje su crvene ?  (Posjeta: 1246 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dado001

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 46
Biljke koje su crvene ?
« u: Veljača 13, 2013, 17:30:07 poslijepodne »
dali bi  netko onako u prolazu mogao nabaciti par naziva nekih lijepih biljaka koje su crvene boje ili neke druge boje /ne zelene :)/ ,,,pa bi onda potrazio dali netko prodaje takvo bilje kad cu znati sto uopce trazim

kako imam co2 diy i relativno jake  lampe mozda bi mi uspijevala koja crvena bilja,,,,,,,,,

Offline FixFox

• Trade Count: (+24)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
Odg: Biljke koje su crvene ?
« Odgovori #1 u: Veljača 13, 2013, 17:41:02 poslijepodne »
Cryptocoryne wendtii ''brown'', Alternanthera reineckii 'Pink' (roseafolia), Alternanthera reineckii 'Purple' (lilacina), Hygrophila sp. ''Araguaia'', Limnophila aromatica, Ludwigia sp., Myriophyllum mattogrossense 'Red', Pogostemon stellata (Eusteralis), Rotala macrandra, Rotala wallichii itd...   :) ima ih koliko hoćeš, neke su zahtjevnije neke manje zahtjevnije, pa sad ti vidi  :D

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #2 u: Veljača 13, 2013, 17:55:18 poslijepodne »
imam Althernateru cardinalis koja je zbilja jako crvena, onda Ludwigiu arcuatu, Myroiophyllium matogrosense te Pogostemon stellata w. broad leaf . Pri vrhu se zacrvene i Lymnophila aromatica, Rotala wietnamese, Rotala rotundifolia i Didiplis diandra, ako imaju dosta svjetla.

Althernatera cardinalis uspijeva čak i bez CO2 ali onda nije crvena. Za arcuatu kažu da isto da nije zahtjevna. Matogrosense je jako žilav ali ako nije idealno ružan je i slab.

Offline dado001

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #3 u: Veljača 13, 2013, 18:42:12 poslijepodne »
uuuuuuu majstori FixFox i Marko,,, pa zadali ste mi posla sada dok se malo saberem sa tim latinskim rijecima svaku pronadjem i pogledam kako izgleda,,,ajme

znam da nie ovdje za kupnju bilja ali ako ima tko kakav pelcer da mi posalje platim posteno,,,,,,,,,samo mi posaljite porukicu bilo bi super ,,,,,,

Offline FixFox

• Trade Count: (+24)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #4 u: Veljača 13, 2013, 19:28:22 poslijepodne »
a polako, proući jednu po jednu. Vidi za koju imaš uvjete i koja ti se najbolje sviđa i paše pa onda u nabavu  :up: Cryptocoryne wendtii ''brown'' ti je najlakša za držanje i uspjeva skoro u svim uvjetima pa poćni od nje ako ti se sviđa  :)

Offline dado001

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #5 u: Veljača 13, 2013, 21:40:49 poslijepodne »
a polako, proući jednu po jednu. Vidi za koju imaš uvjete i koja ti se najbolje sviđa i paše pa onda u nabavu  :up: Cryptocoryne wendtii ''brown'' ti je najlakša za držanje i uspjeva skoro u svim uvjetima pa poćni od nje ako ti se sviđa  :)

imas pravo da......tako cu postupiti,,,,,ocke super hvala