Dakle, volio bi upozoriti članove ovog foruma na člana Venom
Sve se nalazi u temi
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=81349.0 ali budem izvukao ono glavno iz te teme.
Samo da ranije upozorim da
nisu u pitanju novci nego princip.Uglavnom, dotičnog pokušavam kontaktirati zadnjih 5,6 dana ali bez uspjeha.
Ne može reći da nije vidio mailove jer se uredno vidi da je online.
Radi se o nabavi 5L FFM-a koje smo podijelili nas petorica (hvala ostaloj trojici koji su se pokazali kao prava gospoda) ali naš kolega Venom

Uplatio je novce za FFM ali za poštarinu nije makar sam mogao poslati na njegov račun pa bi ga koštalo više.
Potrudio sam se i sve sredio da svi mi prođemo jeftinije , potrošio vrijeme i gorivo da za radnog vremena odem po to i to taman po onom ludom vremenu, rastočio svakome, spakirao, poslao mu poštom o svom računu da bi što jeftinije prošao (hvala Šima_pž na savjetu) i da bi dotični to dobio a da se nije ni pomaknuo.
Na kraju svega lik cigani zbog par kuna i dozvoljava da se njegov nick povlači na ovaj način po forumu.
Vidio sam da dečko ima 15 godina i da ljudi kažu da takvi nisu baš najozbiljniji ali ja sam mu baš radi toga išao pomoći.
Mlad je, nema možda ni novaca ali je onda bar mogao odgovoriti na jedan od mailova i napisati da nema ili nešto.
Ma i zaboravio bi na te novce samo da je bio fer.
I kao što sam napisao u temi, ponoviti ću isto i ovdje.
Sad me više ne zanimaju isprike tipa zaboravio sam, slomio sam nogu,pas mi pojeo zadaću jer sam mu dao dovoljno vremena da se bar potrudi i odgovori na mail.
Sa njim više ne ulazim u nikakvu raspravu pa ni u ovoj temi.
Ostala gospoda iz tog dijela teme i dalje mogu računati na mene i moju pomoć.