Svibanj 04, 2025, 22:05:58 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Pocetnicki 54l u nastajanju!  (Posjeta: 9341 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline enigma1986

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
Odg: Pocetnicki 54l u nastajanju!
« Odgovori #75 u: Studeni 06, 2012, 21:07:52 poslijepodne »
grijac sakrij iza panja i viskoih biljaka kraj filtera a tu visoku biljku sta je limun il sta vec,posadi tamo negdi uz zadnje staklo blize livom kutu  :up:

Offline Blabulu

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
« Odgovori #76 u: Studeni 19, 2012, 15:57:03 poslijepodne »
evo, moram ocistit staklo i promjenit baterije u foticu i ide mali update, nist se posebno nije dogodilo osim kaj se mahovina razrasla lepo, onda sam jedan grm skupil u kuglu i zamotal s koncem sad cekam da se i to malo razraste, grijac premjesten, kroz jedno tjedan dana ce ga rogolist prekrit, dio rogolista mi se odvojil i odplutal, nije mi se dalo ruke mocit i zabadat ga nazad, pa sam ga ostabil nek pluta, ribama se svidja tako, dok ne pocne svijetlo zaklanjat moze ostat gore.. limun izbacen, anubias se primil za drvo nema vise gumice a crypta zacas bude zrela za dalje razadjivat, pusta male listice ko luda... morat cu izbacit jedno 3 muška šverta jel ima jedan dominantan pa ih maltretira ovi se samo skrivaju, ionak je previse muskih, a poslije cu ubacit jos jato neonki (oko 6 komada), corydorasi se zacudujuce dobro drze posto ih nist posebno ne hranim.. jedino mi je zal ovog usamljenog mollya, jbg kad ih se vise nije dalo ulovit, a ovi iz ducana su mi nekak bljak... i kozica se drzi odlicno, prvo je bila sva nikakva, ja sam bil siguran da se krepat, i onda skuzim sljedeci dan sva luda pici, a dole oklop, presvlacila se  :klap: :klap: trenutno trebam neke algojede ubacit, brzo mi se lovi za staklo, a nemam nikakvog cistaca stakla, ne znam jel da uzmem puza kakvog ili kaj???

Offline Blabulu

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #77 u: Studeni 21, 2012, 11:59:23 prijepodne »
sitgla posiljka iz pet centra, drvo magneti i termometar vec nakon 1 dana :D dok pripremim i ubacim drvo, ide slika.. ako neko opce prati jos ovu temu  :nerd:

Offline Blabulu

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #78 u: Studeni 23, 2012, 14:31:21 poslijepodne »