Srpanj 24, 2025, 04:50:22 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Truljenje biljaka  (Posjeta: 1032 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline toib

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Truljenje biljaka
« u: Lipanj 11, 2004, 00:16:00 prijepodne »

imam problem, dakle, biljke u akvariju su mi do prije mjesec dana savrseno rasle, gnojio sam ih sa nekim tabletama od korijena prema listu i sa tekmicnom nekom od lista prema korijenu i sve funkciioniralo normalno. I sada prije tako, mjesec dana mi se pocelo dogadjati da mi liscve otpada, smedji, i da mi se cijela biljka istrgne iz pijeska bez korijena, sama od sebe i onda vidim da je korijen strunuo, i tako mi se dogadja stalno i niko mi nezna pomoci......nadam se da ce se tu naci netko..... inace, redovito odrzavam akvarij i sve kako treba....

hvala unaprijed

Offline D.I.T.

• Punopravni član
Truljenje biljaka
« Odgovori #1 u: Lipanj 11, 2004, 01:20:00 prijepodne »
Citat: toib

imam problem, dakle, biljke u akvariju su mi do prije mjesec dana savrseno rasle, gnojio sam ih sa nekim tabletama od korijena prema listu i sa tekmicnom nekom od lista prema korijenu i sve funkciioniralo normalno. I sada prije tako, mjesec dana mi se pocelo dogadjati da mi liscve otpada, smedji, i da mi se cijela biljka istrgne iz pijeska bez korijena, sama od sebe i onda vidim da je korijen strunuo, i tako mi se dogadja stalno i niko mi nezna pomoci......nadam se da ce se tu naci netko..... inace, redovito odrzavam akvarij i sve kako treba....

hvala unaprijed

Koje svjetlo, koliki akv, koje biljke...da li ih još gnjojiš ili si prestao...?

P.S. inace za ovakve stvari otvori novu temu...dobit aeš više odgovora

Pozdrav
Zagreb/Ravnice

Offline haznfefer

• Punopravni član
Truljenje biljaka
« Odgovori #2 u: Siječanj 18, 2006, 13:39:00 poslijepodne »
akvarij 60l, avijetlo aqua glo, gnojim i dalje i mijenjam vodu