Ne sad, ali nakon nekog vremena htjela bi si posložiti mali kozičnjak. U svom akvariju imam kozice, ali mi ih je tako žao jer se uvijek moraju skrivati zbog riba, pa bi baš htjela jedan manji akvarij da u njemu koze uživaju.

Otprilike imam viziju kako bi trebao izgledati. Crni pijesak (šljunak), kamenje obloženo mahovinom - uglavnom puno mahovine, i neka mala grana na sredini na koju bi prikvačila mahovinu koju bi kasnije oblikovala kao drvo. Možda bi negdje stavila još koji anubias. Uglavnom sve je to bilje koje nejde u podlogu - dal to znači da mogu ispod staviti samo šljunak bez neke podloge (npr. zemlje)?
Ako ne stavim podlogu, trebam li za te dvije biljke dodavati CO2 i gnojivo ili bi one uspjevale i bez ičega?
Mahovinu bi prebacila iz trenutnog akvarija kad se malo razraste, pa da ju mogu razdijeliti.
Akvarij bi kupila neki mali sa svim dodacima (i s onim filterom kaj ima zaštitu za kozice). Trebali akvarij obavezno imati poklopac? Negdje sam pročitala da kozice znaju iskakati.
U svom akvariju imam par mollyja i njih bi stavila uz kozice. Bi li kozice imale problema zbog ove vrste riba?