Lipanj 05, 2025, 08:02:24 prijepodneNajnoviji Član: Osman123

Autor Tema: Pitanjce  (Posjeta: 1353 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tiljata

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 46
Pitanjce
« u: Studeni 06, 2012, 11:52:59 prijepodne »
Eto u planu je nabava mošusne kornjače.. Dosta sam čitala o njima, imam prazan akvarij, pripremljen šljunak, filter, i kojekakve sitnice koje trebaju. Još samo fali grijač i naravno kornjačica. Nego me zanima taj njen miris ilitiga smrad koji kako sam pročitala ispušta u slućaju da se nećeg preplaši.. Jel ima ko kakvih iskustva s tim? Koliko je to intenzivno?

Offline Kruno

• Punopravni član
Odg: Pitanjce
« Odgovori #1 u: Studeni 06, 2012, 12:43:50 poslijepodne »
Dobro ste procitali da moze ispustati miris,ali u zatocenistvu to nije cest slucaj.
Kako kornjaca stari tako i ta sposobnost slabi,a moze i skroz nestati(kroz godine,kada kornjaca skroz ostari).
« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2012, 19:30:57 poslijepodne od Kruno »

Offline Tiljata

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 46
« Odgovori #2 u: Studeni 06, 2012, 13:32:28 poslijepodne »
Hvala na odgovoru Kruno.. Znaći mogu je slobodno uzet za kućnog ljubimca.. Nećemo se podavit od smrada... ;) Stvarno su mi prlijepe i ono najbitnije, ne narastu velike..

Offline Kruno

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Studeni 06, 2012, 13:43:55 poslijepodne »
Hvala na odgovoru Kruno.. Znaći mogu je slobodno uzet za kućnog ljubimca.. Nećemo se podavit od smrada... ;) Stvarno su mi prlijepe i ono najbitnije, ne narastu velike..
Da,slobodno ih uzmite za ljubimca.

I da,skoro zaboravih reci.Uzmite jednu kornjacu jer je moguce da potrefite 2 muzjaka ili jednu zenku i jednog muzjaka.Kao mladunci ce se slagati,ali kada spolno sazriju mogu se tuci,sto moze dovesti do ozljede kornjace!
« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2012, 19:32:16 poslijepodne od Kruno »