Srpanj 14, 2025, 12:04:02 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Kopnena kornjaca  (Posjeta: 1262 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ancir13

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Kopnena kornjaca
« u: Srpanj 16, 2012, 17:40:46 poslijepodne »
Bok, svima!

Nasla sam kornjacu (pretpostavljam da je cancara) na grundu dok smo kosili i bilo mi ju je zao ostaviti pa sam ju uzela sa sobom... pretpostavljam da je nekome pobjegla ili ju je namjerno ostavio jer je pitoma, ne sakriva se i jede iz ruke... pustila sam je u dvoriste u dio gdje je trava i cvijece... e sad, s obzirom da ubrzo idem na more ne bih ju htjela ostaviti jer bi mogla pobjeci i tko zna sto bi bilo s njom...

Zanima me ima li netko u Zagrebu tko drzi kornjace i tko bi se mogao pobrinuti za nju? meni je zao zivotinje i da ju sad stavljam u terarij, rade bih ako ima netko da ima kornjace u vrtu ili mozda mogucnost za to jer vec kad sam ju nasla, htjela bih ju dati u sigurne ruke...

Hvala svima na odgovorima...

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
Odg: Kopnena kornjaca
« Odgovori #1 u: Srpanj 16, 2012, 17:53:09 poslijepodne »
Prije nekoliko dana je bila ista situacija, evo pogledajte  https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=75688.0

Nazovite i vi AWAP i oni će ju preuzeti i pobrinuti se za nju. Životinju ni ne možete uzeti iz prirode i zatvoriti u terarij, a vjerojatno se radi o "suveniru" s mora.

Offline ancir13

• Novi član
  • *
Odg: Kopnena kornjaca
« Odgovori #2 u: Srpanj 16, 2012, 23:18:11 poslijepodne »
Prije nekoliko dana je bila ista situacija, evo pogledajte  https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=75688.0

Nazovite i vi AWAP i oni će ju preuzeti i pobrinuti se za nju. Životinju ni ne možete uzeti iz prirode i zatvoriti u terarij, a vjerojatno se radi o "suveniru" s mora.

Hvala puno! a jel oni dodu po nju ili ju ja moram odvesti? nemam auto pa mi je malo problem ali ako je potrebno, budem se nekako snasla... nadam se da cu ju uspjet nac jer mislim da se zavukla pod lisce, ako se nije zakopala... onda ne znam sta cu... :-(