Ak ti je Ivona rekla da je dečec onda je, ja ga nisam okretal pa ne znam, ali kako mi se na slici činilo, valjda zato kaj je malo manji, pa sam mislio da je curka, no ipak je lijepi!
Kojih cvrčaka nema? Onih u konzervi? brijem da konzerviranih ima!
Rekel sam ti da mu malo podebljaš klopu jer bi on morao imati malo deblje prednje noge, i ne bi mu koža smjela "visiti"ono ne sad da se vuče za njim, ali onak ko da mu je naborana! Ali kako malac ima apetita, sam nek jede!
..A sad kupanje, ja recimo svog stavim jednom u dva tjedna u lavabo i napravim mu pjenicu da mu bude lijepše...

šalim se, samo ga stavim u lavabo u onak mlako toplu vodu, odokativno oko 30°C, da nije pretopla. Onda se malac lijepo izležava nutra jedno pola sata dok temperatura vode ne padne ispod 20°C, pa ga nakon toga stavim pod lampu na sušenje i grijanje! I to je to!
...i da još jedan savijet što se tiće kupanja u lavabou.... Ako buš ga stavljal u lavabo, daj prije neg ga staviš nurta pusti vruču vodu da se lavabo malo ugrije, pa tek onda napuni sa toplom vodom. Jer će tako voda duže biti toplija!

Isprobano, jel kad sam ga prvi put metnul nutra u hladan lavabo i stavil toplu vodu, za 5minuta se spustila na nekih 12-15°C. Glup ali dobar savijet!