0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa ja ga imam skoro punog, i to baš zbog buke, jer ako spustim nivo čuje se sve više slijevanje vode s rubova
Citat: Roni - Listopad 25, 2010, 20:21:33 poslijepodnePa ja ga imam skoro punog, i to baš zbog buke, jer ako spustim nivo čuje se sve više slijevanje vode s rubovasigurno ti je ćešalj s nutarnje strane stakla.
i ja sam da je preljevna komora 2/3 puna,najveći šum radi sam ulaz vode u izljevnu cjev pa malo manjiizlaz vode iz cjevi u sump
Citat: cimbi - Listopad 25, 2010, 21:03:39 poslijepodnei ja sam da je preljevna komora 2/3 puna,najveći šum radi sam ulaz vode u izljevnu cjev pa malo manjiizlaz vode iz cjevi u sumpsmanji protok na visoj cjevi i izbij zrak,te pozovi mene na pivo da to provjerim da li je po iso standardima
evo sad ću pojasnit imam box 20x20cm 3 bulka za cijevi 32 jedan bi koristim za povrat iz sumpa drugi za izljev a treći za rezervni izljev za nedaj bože. isprobao sam pumpu za povrat al ona baca vode tako da se u box sliva kao u bunar sada sam stavio t razdjelnik sa ventilom da vrtloži u sump dasmanji protok i slivanje se niti ne čuje a zanima me to da li je voda u box-u dobro loše nezdravo ili neč clično pozz, moram gibat kad stignem stavit ću malo slika