trebam raditi neku umjetnu stijenu, malo u vodi više izvan, rađena bi bila od stiropora i bila bi presvučena fugir masom. Reljef bi bio solidan dakle duboki (ne bi bio samo malo sastrugan stiropor ) i kompletan nadvodni dio bi bio zaljepljen na 10mm OSB ploču, dakle stiropor bi za OSB ploču kao i između ploča ljepio epoksijem onim pravim skupim, zatim bi kad napravim zadovoljavajuči reljef cijeli premazao epoksijem i posipao sa sitnim pijeskom, na to bi kasnije išao sa fugir masom.
Dakle zanima me slijedeće da li ja mogu kad jednom pređem sa epoksijem preko cijelog reljefa na njega ići sa ofim jeftinim brodskim epoksijem, naime taj jeftini rastapa stiropor dok ovaj skupi ne s njim sam već jednom radio pa znam. Dakle da li će ovaj jeftini nekako reagirati sa ovim skupim koji će biti suh. To me zanima iz raloga što bi onda na taj gotovi reljef stavljao krupniji pijesak , pokoji kamenčič ili kamen i sve to premazivao tj. ljepio sa tim jeftinim epoksijem i onda tek išao popunjavati sa fugir masom. Teško mi je sad opisat kakvu ideju imam, ali funkcionirati će bez problema. Jedino mi je preskupo raditi sa skupim epoksijem iako je najkvalitetnije i najbolje. Zaboravio sam napomenuti da če stijena imati površinu od cca 3 m2 i imati će oblik stepenice , a rad samo sa fugir masom nije opcija.