0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imao sam kombinaciju aquastar i groluxa do sada. Diskusi su pod led svjetlom izrazeniji i imaju nekako prirodniju boju. Makar ja to tako vidim. Cak je i sam akvarij nekako vizualno veci i dublji + sto dobijes shimmering koji uokviri to sve
moze malo detaljnije o projektu koje ledice gdje i koliko koliko i koje napajanje opcenito o cijenama i nije li previsoka temp. 70*C unaprijed thx i pohvala projektu!
Naravno da možete doči! samo sunčane naočale ponesite
Nije mi baš jasno ovo u vezi s reflektorima. Postoje kolimatori, reflektori i leće. Kolimatori u biti funkcioniraju isto kao i reflektori ali su od pune plastike i imaju jako dobru iskoristivost.Leće zapravo nitko ne stavlja, a ovdje su kolimatori i reflektori za Cree XM-L diode.http://www.cutter.com.au/products.php?cat=XM+Single+Lens
Ledice su od 3W,180 lumena,6500 K. Zasad cu koristiti napajanje od kompa. Ak bude slabo svjetlilo budem narucio drivere i dimmer tak da mogu upravljati sa svijetlom. Sada,dok rade na napajanju od kompa,ledice se uopce ne griju pa brijem da ni ne rade ni priblizno punom snagom
Ja sam stavio leće da mi smanje svjetlost jer su mi diskusi unutra pa da im ne spržim oči!